LEHENGERLŐ JÁTÉKKAL BAJNOK AZ ÖREGFIÚK

Minden jó, ha jó a vége! Rendkívül fegyelmezett játékkal, sok gólt lőve, megérdemelten verték meg az öregfiúk a bronzérmes Tápiószecső csapatát és állhattak fel végül a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Read More

 

 

Tabányi Pál a Maglódi TC elnöke, az öregfiúk csapatkapitánya az aranyéremmel és a bajnokoknak járó serleggel.

 

Monor és Vidéke Öregfiúk Torna, 26. (záró)forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ FC 8 - 2 (7 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Gál J. 2, Tóth L., Totika B., Bíró A., Rakita G., Baranyai P., Tabányi T.,

 

Maglódi TC: Hafner - Tabányi Tibor, Rakita G., Faragó L., Metz Gy. - Tabányi P., Totika B., Lukács Á., Bíró A. - Baranyai P., Gál J. cserék: Tóth L., Varga A., Merczel J., Németh G., Papp T., Nagy Z.

 

Bodonyi Sándor (csapatvezető): - Szenzációsan játszottunk a mai napon, kár hogy nem minden mérkőzésen ezt az arcunkat mutattuk. Mindenki a maximumot nyújtotta és olyan játékot produkáltunk, ami akár megye első osztályban is megállta volna a helyét. Az egész évet tekintve a mérkőzések nyolcvan százalékán jól játszottunk, míg a másik húszat elrontottuk, ahogy például a múlt heti Gyömrő elleni találkozót is, aminek következtében feljött ránk az Üllő. Ennek ellenére az utolsó meccsen is bizonyítottuk, hogy egy nagyon jó és ütőképes társaság vagyunk és azt gondolom megérdemelten nyertük meg az aranyérmet.

A mérkőzés képeit ITT találja!

 

Németh Gusztáv és az elmaradhatatlan pezsgős ünneplés.

U15maglod.jpg

Partnereink