Maglódi TC-Kecskéd 8-0

JÓKORA ELŐNYT SZEREZTÜNK A VISSZAVÁGÓRA!

NB III. osztályozó, első mérkőzés:

MAGLÓDI TC - KECSKÉD KSK

 8 - 0 (6 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 250 néző

jv: Farkas M. (Szvetnyik B., Kormányos II. G.)

gólszerző: Weisz T. 2 (2p, 28p), Vincze L. 2 (23p, 45p), Lovrencsics B. 2 (39p, 43p), Rudolf K. 79p, Kerner Z. (öngól)

sárga lap: Németh Zs., Szőke R. ill. Kucsera L.

Maglódi TC:  Szacskó L. - Szőke R., Polyaák B. (Rakita G. 58p), Németh Zs., Bornemissza I. (Molnár O. 71p) - Budafai G., Lukács B., Weisz T., Vincze L. - Nagy T. (Rudolf K. 71p), Lovrencsics B. edző: Baranyai Pál

Kecskéd KSK: Sándor G. - Princz M., Heilman A., Szappanos A., Jóni A. (Karcagi J. 46p) - Tomayer Á., Magyar A. (Uher Z. 72p), Kerner Z., Kucsera L. - Katona R., Ignácz K. vezetőedző: Linczmaier László


A mérkőzés képeit megtekintheti facebook oldalunkon!


A mérkőzés első pillanatától támadólag léptünk fel ellenfelünkkel szemben. A letámadás már a második percben meghozta a gyümölcsét, hiszen egy  visszagurított labdát Weisz Tamás bombázott Sándor kapujába (1-0), Kicsit kedvét szegve a szép számú és rendkívül lelkes vendégszurkolóknak. A vezetés után nem sokkal azonban kényszerszünetet rendelt el a játékvezető a pályára zúduló felhőszakadás miatt, így az öltözőben lehetett megbeszélni az első tíz perc tapasztalatait.

Mintegy 18 perc pihenő után folytatódott a mérkőzés.  Úgy tűnt mintha kicsit elveszítettük volna a fonalat. Jó tíz percig barátkoztunk a csúszos, mély talajjal, ezalatt viszont feljegyezhettünk egy vendég helyzetet is, amit piros-kék támadója a kapunk fölé lőtt. A 23. percben aztán egy szépen átívelt labda Vincze Lászlót találta a tizenhatos baloldalán, aki kapásból kirúgta a jobb alsó sarkot. (2-0). Innentől kezdve parádés játékot produkálva futószalagon alakítottuk ki a helyzeteket és sorra jöttek a gólok is. A 28. percben Lovrencsics becenterezett labdáját rúgta középről Weisz Tamás a hálóba (3-0), majd Németh Zsolt beadását fejelte zseniális mozdulattal Lovrencsics Balázs a kapuba. (4-0) Közben a vendég szurkolók a maglódi U13 játékosaival vívtak hangpárbajt, kellően jó hangulatot adva a találkozónak. A 43. percben egy kiugratás követően Lovrencsics törhetett a kapura. Két védő sem tudta szerelni, majd 7 méterről estében a léc alá emelte a labdát (5-0). A félidő utolsó percében ismét Lovrencsics lódult meg a jobb oldalon, középre emelte labdát, amely mindenki felett átszállva Vincze elé került, aki ismét nem kegyelmezett a vendég kapusnak (6-0).

Részletek az első félidőből köztük a második és harmadik gólunk.

 

Elégedett hazai szurkolók, elégedett játékosok. Megérdemelt pihenés. Aki viszont hasonló folytatást várt az csalódott. A második játékrészre kicsit jóllakott maglódi csapat jött ki. Kényelmes játékunknak öt(!) nagy vendég helyzet lett az eredménye. Katona Roland kétszer is kapunkra húzott. Egyszer rosszul találta el a labdát, egyszer az utolsó pillanatban tudtunk csak tisztázni. Ezen kívül volt veszélyes szabadrúgásuk és szögletük is, de Szacskó László a helyén volt és átvészeltük a kritikus pillanatokat. Szép lassan ismét átvettük az irányítást és ez a 79. percben egy Budafai-Rudolf Krisztián összjáték után utóbbi góljával már hét volt az előnyünk. (7-0) A 88. percben egy szerencsétlen mozdulat után még Kerner Zoltán is betalált a saját kapujába, beállítva így a végeredményt (8-0) Az utolsó percben még Szőke Róbertnek kellett a gólvonalunkról kirúgni a labdát, megakadályozva ezzel a Kecskéd becsületgólját.

Megérdemelt győzelmet arattunk a más iramhoz szokott, egyébként rendkívül szimpatikus Kecskéd ellen. Innen már nagy tragédiának kellene történnie ahhoz, hogy kiessünk, mert féllábbal már beléptünk az új NB III kapuján.


Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): - Nem állított minket nehéz feladat elé a Kecskéd és már az első félidőben eldöntöttük a találkozót, ahol megérdemelt győzelmet arattunk. Nem dőlünk hátra és szeretnénk a visszavágón is diadalmaskodni. Külön nem szeretnék senkit kiemelni, mert ma fejben és akaratban mindeki ott volt a pályán.


Linczmaier László (vezetőedző, Kecskéd KSK): - Viccesen mondhatnám: nekünk nyolc! Gratulálok a hazai csapatnak. Igaz, hogy nagyon tartalékosak voltunk, de nem volt jelentősége, hiszen a Maglód klasszisokkal jobb csapat. Annak örülök, hogy a második félidőben is volt tartásunk és legalább helyzetekig eljutottunk.

 
U14farsang.jpg

Partnereink