MAGLÓDI TC - TÖKÖL 4 - 2

undefined

Szerdán egy hozzánk hasonló helyzetben lévő csapattal a Tököllel találkoztunk felkészülési mérkőzésen. Ellenfelünk csak úgy, mint mi, öt ponttal sereghajtó a pontvadászatában, az NB III Nyugati csoportjában. Jó iramú összecsapáson 1-2-es félidő után 4-2-re diadalmaskodtunk és ezzel megszereztük idei első győzelmünket.

Felkészülési mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - TÖKÖL VSK 4 - 2 (1 - 2)

Budapest, Ikarus-pálya

g: Molnár O., Joó G., Lukács Á., Molnár P.

fotó:valogatott.blog.hu

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - Kicsit tartottam a összecsapástól, mert a heti edzéslátogatottság meglehetősen elmaradt a várakozásoktól. Szerencsére a mérkőzésre ez nem gyomta rá a bélyegét és jó iramú találkozón megérdemelt győzelmet arattunk.

Ugyan konkrétumokról csak az átigazolási szezon végeztével szoktuk hírt adni, de meglehetősen nagy az érdeklődés az érkező játékosok iránt. Vannak már olyan labdarúgók, akik biztosan nálunk folytatják?

- Egyelőre két labdarúgó van, aki nagyvalószínűséggel nálunk folytatja. Az egyik Joó Gergő, aki Siófokról, a másik Csendom Kristóf, aki Veresegyházáról érkezik hozzánk. Vannak még próbajátékosok, de az ő sorsukról csak később születik döntés. Az biztos, hogy Bene Zsombort sajnos nem igazolhatjuk le, mert ebben a bajnoki szezonban, már kétszer váltott klubbot.

 

Következik:

2015. február 7., szombat, 17:00 Ikarus-pálya (Bp., Bátony utca 1-33):

MAGLÓDI TC - ÜLLŐ (megyei I.)

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink