FELKÉSZÜLÉS

fotó:valogatott.blog.hu

Herédi Attila csapatunk új vezetőedzője túl van az

első heti felkészülésen. Tapasztalatairól és a felkészülés

további menetéről kérdeztük.

Kedden volt az első edzés és a héten még kettő milyenek az első benyomásai?

- Rövid idő telt el eddig és a sérülések, illetve egyéb okok miatt meglehetősen ingadozó volt a létszám a tréningeken. - válaszolta Herédi Attila. Volt, hogy tizenöt, volt, hogy csak tíz mezőnyjátékossal tudtam dolgozni, de ez a felkészülési időszak első hetében még nem túl nagy tragédia. A játékosok hozzáállásában és sokak mentalitásában kellemesen csalódtam. Azt gondoltam, hogy ezután az öt pontos, sikertelenebb őszi időszak után letargikusabb lesz a hangulat, de szerencsére tévedtem. A keret jó alapnak bizonyul, de természetesen van sok dolog, amit még el kell sajátítanunk. Persze mindez nem az első pillanatról a másikra megy majd, hanem szisztematikusan felépített munka eredménye lesz, amiben bízom benne minden játékos partner lesz.

 

A csapatnak azért erősítésre van szüksége. Milyen lehetőségeink vannak?

- Természetesen az előrelépéshez igazolnunk kell néhány játékost. Tabányi Pál elnök úrral, Merczel János ügyvezetővel és pályaedzőmmel, Weisz Tamással már egyeztettünk ez ügyben. Ugyan a klub nem dúskál anyagiakban, de úgy tűnik, hogy néhány, ha nem is NB I-es, de a csapatnak mindenképpen segíteni tudó játékost igazolni tudunk. Elsősorban a támadó szekció szorul mielőbbi erősítésre, ezért leginkább oda keresünk embereket. Jelenleg készül velünk egy veresegyházi, egy móri, illetve Ausztriából hazatérő labdarúgó és persze lesznek még próbázók is, de neveket egyelőre nem szeretnék mondani.

 

Mit lehet tudni a felkészülési mérkőzésekről?

- Elődöm, Bajor Tibor még december lekötött néhány találkozót, amit részben próbálunk hasznosítani, de már többen visszaléptek, illetve elmarad a találkozó, ahogy a jövő heti Diósd ellen tervezett is. Ami biztos: február 4-én a Nyugati csoportban szereplő Tököllel találkozunk. Ezenkívül egyeztetés alatt van a Honvéd U21 és a Ferencváros U21 elleni felkészülési mérkőzés és természetesen még több más találkozó is, de konkrétumokról csak később tudok beszámolni.

 

Hetente hányszor találkozik a csapat?

- Az elmúlt héten háromszor találkoztunk, de az első három foglalkozás inkább csak rávezetésként szolgált a felkészülési időszakra. A továbbiakban hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön, az Ikarus pályán, míg pénteken teremben készülünk majd.

felnottcs220914.jpg

Partnereink