Tura-Maglódi TC 4-1

Megbosszúlta magát a rengeteg kihagyott helyzet.

undefined

 

NB III., Mátra csoport, 20. forduló:

TURA VSK - MAGLÓDI TC

4 - 1 (1 - 1)

Tura

jv: dr. Szanyi Á. (Ember T., Takács Z.)

gólszerző: Bognár Gy. 30p, 81p, Less K. 78p, Hegedűs A. 91p ill. Lukács B. 17p

sárga lap: Takács A., Tóth T., Sipos M.  ill. Vincze L., Baranyai P.

Read More

 

Tura VSK: Nagy G. - Szabó Á., Nagy J., Sukaj Zs., Takács A. - Tóth T., Tatár R., Bognár Gy., Czéh M. (Hegedűs A. 87p) - Less K., Sipos M. (Pap T. 65p) játékos-edző: Sukaj Zsolt

Maglódi TC: Retezi K. - Molnár O., Nagy I., Szőke R., Vincze L. - Nagy T. (Lázár L. 86p), Németh Zs., Weisz T., Pintér A. (Baranyai P. 80p) - Lukács B. (Budafai G. 70p), Lovrencsics B. játékos-edző: Baranyai Pál

 

Az első félidőben mi domináltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk, ám abból csak egyet tudtunk gólra váltani. A 17. percben Lukács Bálint volt eredményes. Sajnos Bognár révén negyedórán belül jött is a válasz, így döntetlennel fordulhattak a csapatok.

A második játékrész elején ismét megvoltak a lehetőségeink a vezetés megszerzésére, de ezeket is elpuskáztuk. Ahogy várható volt, ezután egyre jobban feljött a hazai csapat és az utolsó tizenhárom percben három gólt is berámoltak kapunkba, így eldöntve a három pont sorsát. Javíthatunk jövő héten az RKSK ellen és hétközben a Kisnémedi ellen a kupában.

 

Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): - Az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset, de a nagyobbnál is nagyobb helyzeteket is kihagytuk, ami a második félidőben megbosszulta magát. Gratulálok a Turának! A mai napon jobban fociztak, mint mi.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink