Maglódi TC-Eger II. 2-0

TALÁLTUK RÉST AZ EGRI FALON.

 

Lovrencsics Balázs tizedik bajnoki gólját szerezte az Eger ellen.

 

NB III., Mátra csoport, 18. forduló:

MAGLÓDI TC - EGRI FC

 2 - 0 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Bogár G. (Boda V., Fodor R.)

gólszerző: Lovrencsics B. 52p., Szőke R. 71p

sárga lap: Bornemissza I., Makovi R. ill. Takács Á., Mikó N., Urbányi K.

Read More

Maglódi TC:  Szacskó L. - BUDAFAI G., Polyák B., Szőke R., Bornemissza I. - Makovi R. (Vincze L. 68p), NÉMETH ZS., Weisz T., Pintér A. (Nagy I. 81p) - Nagy T. (Lukács B. 75p), LOVRECSICS B. edző: Baranyai Pál

Egri FC: Nótás A. - Zsíros Á., PÁLFALVI A., Molnár K., Szabó R. (Lázár B. 71p) - Kiskartali M., TAKÁCS Á., Szőllősi R., Mikó N. - ZVARA D. (Urbányi K. 64p), J. MECINOVIC vezetőedző: Nagy Endre

 

A támadásokkal nem nagyon törödő, inkább a védekezésre hangsúlyt fektető Egerrel találkoztunk szombato. A hevesieknek érezhetően az egy pont is tökéletesen megfelelt volna a lefújás után. Az összecsapáson a felállt falon kívül a rendkívül mély talajjal is meg kellett küzdenünk.

Már az első félidőben mezőnyfölényben játszottunk, de sajnos meddőek bizonyultunk és nem sikerült Nótás kapujába találnunk. A második játékrészben aztán csak hét percet kellet várnunk a nagyon fontos, első találat megszerzésére. Az 52. percben egy kiugratást követően Lovrencsics emelt a kapuba a kimozduló egri kapus felett. Ezután már nyugodtabban játszhattunk, sőt, a 71. percben egy kapu előtti kavarodást kihasználva Szőke Róbert tovább növelte az előnyünket és végül két gólos győzelmet arattunk. A találkozó egészét tekintve az Eger ugyan néha a kapunk elé került és akadtak a számunkra nehéz pillanatok is, de összeségében megérdemelt győzelmet arattunk, hiszen a találkozó nagyrészében mezőnyfölényben játszottunk. Sikerült a kötelezőt abszolválni és így újabb fontos pontokat szerezve várhatjuk a Tápiószecső elleni megyei rangadót.

Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): -  Nagyon nehezen találtuk meg az egri védekezés ellenszerét. Örülök, hogy végül ez sikerült és megérdemelt győzelmet arattunk.

Nagy Endre (vezetőedző, Egri FC): - Nagyon jó meccsen a második félidőben bekövetkezett két rövidzárlat kaptunk ki. Ezzel együtt nagyon büszke vagyok a játékosokra (www.egrifc.hu)

 

Az Egri FC beszámolóját ITT olvashatják.

U7.jpg

Partnereink