MTK II.-Maglódi TC 0-2

Három pontot hozott számunkra a húsvéti nyúl.

undefined

 

NB III., Mátra csoport, 17. forduló:

MTK II. - MAGLÓDI TC

0 - 2 (0 - 1)

Budapest, Budafok MTE Sporttelep

jv: Mencsik L. (Berényi Á., Szigetvári Zs..)

gólszerző: Nagy I. 29p, Weisz T. 74p

sárga lap: Rácz F. ill. Vincze L.

kiállítva: Baranyai P. (reklamálásért a kispadtól elküldve, 54p)

Read More

 

MTK II.: Abu A. - Nagy T., Kálnoki Kis D., Major M., Hangya Sz. - Sipos B. (Pintér A. 66p), Hajdú Á., Rácz F., Balajti Á. - Varga Sz., Pál A. vezetőedző: Pölöskei Gábor

Maglódi TC: Szacskó L. - BORNEMISSZA I., Nagy I., Szőke R., BUDAFAI G. - Makovi R. (Vincze L. 73p), NÉMETH ZS., WEISZ T., Nagy T. - Pintér A. (Haciglu S.), Lovrencsics B. (Lukács B. 78p) játékos-edző: Baranyai Pál

 

 

Ha nekünk a Felsőtárkány, akkor az MTK-nak mi vagyunk a mumus. A rendkívül jó erőkből álló kék-fehér alakulat sem ősszel, sem most nem tudott legyőzni minket, ami igen nagy fegyvertény. A mérkőzés nagy hányadában hiába játszottak mezőnyfölényben az akadémisták, igazán nagy helyzeteket nem tudtak kialakítani és így a hálónk is érintetlen maradt. Mi viszont a taktikai utasításokat betartva, fegyelmezetten játszva, két gólt is szerezve feledtettük a múlt heti fájó vereséget. Góllövőink Nagy Tamás, aki szögletből tekert Abu kapujába a 29. percben (a játékvezető Nagy Istvánnak adta a gólt) és Weisz Tamás, aki Pintér András visszagurított labdáját jutatta az MTK hálójába a 74. percben. Az utóbbihoz egy kis szerencse is kellett, hiszen a labda valakin megpattanva és így iránytváltoztatva jutott túl a gólvonalon. Ezzel győzelemmel visszatértünk az élmezőnybe és bizakodva várhatjuk a következő fordulókat.

 

Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): - Nagyon fegyelmezett, jó játékkal, úgy érzem megérdemelten szereztünk három pontot egy nagyon jó csapat otthonában.

Jobb lehet a kedvünk, hiszen ami ment a réven, jött a vámon? Kalkulált három pontot veszítettünk, most viszont vállalható vereség helyett győztünk.

- Nem még keserűbb a szánk íze, hiszen ha a múlt héten csak egy pontot szerzünk, most sokkal beljebb vagyunk.

Most viszont túl vagyunk három nehéz mérkőzésen, amin hat pontot szereztünk és jön három papíron könnyebb összecsapás.

- Anélkül, hogy lebecsülnénk az ellenfeleinket, mindenképpen kilenc pontot tervezünk a következő találkozókon.

Az 54. percben el kellett hagynod a kispadot. Mi történt?

- Semmi különös. Számonkértem a játékvezetőn egy nyilvánvaló tévedését, majd ő elküldött a kispadtól. Ezek után a mérkőzés jegyzőkönyvébe felháborító módon olyat írt az én számba adva, amit én sem neki, sem másnak nem mondtam. Erre több tanúm is van. Kíváncsi vagyok a fegyelmi bizottság döntésére.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink