FC DABAS - MAGLÓDI TC 4 - 0

Sajnos nem sikerült megismételni a tavaszi bravúrt. Csapatunk az első játékrész végén kapott gól után sajnos ismét összeesett és újabb nagy arányú vereséget szenvedett.

undefined

NB III., Közép csoport, 3. forduló:

FC DABAS - MAGLÓDI TC 4 - 0 (1 - 0)

Dabas, 250 néző

jv: Kovács G. /4/ (Fehér M., Zorinácz Á.)

gólszerző: Csák Z. 45p, Volenszki Z. 55p, Geiger N. 80p, Geiger N. 84p

sárga lap: Zsíros Á. ill. Budafai G., Németh Zs., Kardos L., Horváth M.

FC Dabas: Bartus B. - Dévai Cs., Tóth M., Takács K., Zsíros Á. - Geiger N., Domonyi R., Volenszki Z. (Electo W. 75p), Buczkó I. (Bozsik V. 69p) , Gáspár B. (Lanczkor G. 64p) - Csák Z. vezetőedző: Honti József

Read More

Maglódi TC: Dezső K. 7 - Bogdán Sz. 6, Budafai G. 4, Lukács Á. 5, Klujbert P. 5 - Németh Zs. 5, Becsik R. 4, Oroszi B. 4 (Gecse M. 4 59p), Horváth M. 5 (Bartha Sz. - 75p) Igrici D. 4 (Kardos L. 5 46p) - Lukács B. 4, vezetődző: Bajor Tibor.

A tabella nem túl szívderítő lártvány, de reméljük a Baja elleni találkozó után feljebb léphetünk!

 

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Gratulálok Honti Józsefnek, volt edzőmnek, barátomnak a győzelméhez. A gólarány túlzott, de ez van. Egy Takács Kornéllal magasabbak voltak. Fejben egyelőre nem érjük el az NB3 szintjét így, nehéz ősz vár ránk, de nem adjuk fel. Sok meglepetés nem volt a találkozón, Ellenfelünk angol stílusa, ívelgetése nem volt meggyőző, mégis a 45 percben több játékosom egyszerre blokkolt le egy beívelésnél. Ez a szituáció döntött, ha ez nincs akkor lehet, hogy reggelig nem rúgnak gólt. Nagyon sok gólt kapunk, ami nem jó, és ami ennél is rosszabb, hogy néhányan feladják, és ekkor megaláznak minket.

 

Mennyire sikerült felkészülni az ellenfelünkből? Azt játszották, amit várt?

Itt felkészült szakemberek vannak. A játékosok viszont csak elvannak, ami baj. Sokan kötelezőnek érzik, hogy játszanak. Ez élvezeti cikk, aki nem élvezi ne játszon, nálunk sajnos több ilyen is van. Egy hasonló csapat ellen szenvedtünk fejben vereséget. Ellenfelünkben volt egy magas ember, akire készültünk. Utána a lepattanoknál elbambultunk, a párharcok igen nagy részét elvesztettük, ezért jöttek a hibák. Mentálisan előrébb járó csapattól kaptunk ki, nem olyan csapattól, ahol technikailag jobbak a játékosok. A hazaiak már nyertek mérkőzést 5-0-ra, így teljesen más az önbizalommal készülhettek, mi meg kétszer kikaptunk, nálunk jobb csapattól. Ha mi kaptunk volna könnyebb sorsolást, mi nyertünk volna. A legnagyobb dolog: egy fiatalember bebizonyította, a keretben meg kell harcolni a kapus posztért!

 

Tényleg, már-már jól esne egy egy gólos vereség...

Az egy gólos vereség, csak gólkülönbségnek tenne jót, a csapatnak nem. Én a fegyelmezetlenség miatt nyilatkoztam ezt a múlt héten. Most is állom, ha figyelünk, akkor ez a meccs minimun 0-0. Sajnos játékos állományunk hiányos, mérkőzés hiányos, de nagyon.. Ez tény. Igyekszünk mindent megtenni, hogy javítsunk a helyzeten.

 

Számunkra a bajnokság legfontosabb találkozója következik szombaton a Baja ellen?

Igen, talán rá lehet fogni, hogy az év mérkőzése következik, és az a csapat fog nyerni, ahol mentálisan jobban rá tudnak készülni a mérkőzésre. Papíron a két leggyengébb csapat fog összecsapni. A kötelező a legnehezebb, most úgy gondolom, azt az összecsapást az a csapat fogja nyerni, aki az első gólt szerzi és ettől megnyugodva tud játszani. Gyáva nyúlnak nincs hazája jelszóval. Nagyon nagy jelentősége azért annyira nem lesz , mert még csak a 4. forduló jön, de lélektanilag sokat fog jenelenteni. Annak lehetne inkább jelentősége, hogy a mi csapatunk képes bárkivel pariban lenni, ha egymásért elkezdenénk játszani. Minden mérkőzésen volt minimum 40 perc ahol tudtunk elfogadhatót nyújtani. Így fejben vagyunk kicsit kevesebbek a többieknél egyelőre, de nézzük vissza, ki játszott tavaly és ki nem a keretből, ez sok mindenre választ tud adni. Nem véletlen a Baja gyengébb szereplése, Keleti csoportba is a Létavértes, tehát tudomásul kell venni, csodák nincsenek. Aki dolgozik becsülettel, az kilábal, persze kis szerencse kell még mellé.

 

Lukács Bálint még a találkozó előtt nyilatkozott Horváth M. Attilának a fociakobon.cafeblog.hu szerkesztőjének, amit ITT olvashatnak!
 

További eredmények:

Kozármisleny - Dunaharaszti 0 - 0

Szekszárd - Gyula 2 - 2

Baja - Monor 0 - 8

Vác - ESMTK 0 - 3

REAC - Orosháza 3 - 2

Szentlőrinc - SZEOL 2 - 0

Videoton II. - Bölcske 1 - 1

futsal202209.jpg

Partnereink