Tápiószecso - Maglódi TC 1-0

A 93. perc döntött.

 

NB III., Mátra csoport, 6. forduló:

               

TÁPIÓSZECSŐ FC - MAGLÓDI TC

1 - 0 (0 - 0)

Tápiószecső

jv: Szarvas L. (Rozsnaki G., Szert B.)

gólszerző: Ficsor R. 93p

sárga lap: Komonyi Gy., Nagy T., Horváth M., Majzik B. ill. Bornemissza I., Jakab D., Németh Zs. 

Read More

 

Tápiószecső FC: Schmidt G. - Almáshegyi A., Bátori B., Majzik B., Nagy J. (Majzik B. 72p) - Sztriskó Z. (Horváth M. 65p), Ficsor R., Szűcs I., Komonyi Gy. - Németh Gy., Nagy T. vezetőedző: Rácz Róbert

Maglódi TC: Kovács B. - BORNEMISSZA I., Szőke R., POLYÁK B., Bogdán Sz. -Jakab D., Weisz T. (Budafai G. 65p), Németh Zs., Pintér A. (Csák Zs. 52p) - Lukács Á. (Salami A. 73p), Lovrencsics B.  edző: Baranyai Pál

 

Kiegyenlített mérkőzést játszottunk a Tápiószecsővel, ahol mind a két csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek. Mi két kapufáig jutottunk, míg a hazaiak egy szöglet után Ficsor Richárd révén gólt is el tudtak érni, ám azt a lehető legrosszabb pillanatban, a 93. percben tették, amikor már nem tudtunk válaszolni, bár lehet, hogy ma nem is sikerült volna. Ezzel az eredménnyel és azzal hogy az RKSK kikapott a Hatvan járt a legjobban, mert az Eger legyőzése után immár három pont előnnyel vezethetik a tabellát.

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): - Úgy gondolom, hogy a Tápiószecső ma többet tett a győzelemért, így megérdemelten nyert. Bosszantó, hogy a 93. percben egy fegyelmezettlenség miatt egy pontot sem tudtunk szerezni.

Jóllakott a csapat az MTK elleni győzelemmel, hiszen azóta egy döntelen, illetve egy vereség a mérleg?

- Nem, nem hiszen, hogy erről lenne szó. A Tápiószecső nagyon fegyelmezett játékot, és védekezést mutatott be. Nem engedett nekünk területet és ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Labdabirtoklásban hatalmas volt a fölényünk viszont a játékunk nagyon gyatra volt, hibáinkból tudott építkezni a 'szecső, ráadásul a teljesítményünkre az is rányomta a bélyegét, hogy csapatunk egyik motorja, Weisz Tamás ma gyenge napot fogott ki. A cserékkel sem tudtam megfeleően frissíteni a gárdát, szóval ez nem a mi napunk volt, de van ilyen. Megyünk tovább!

Király József (technikai-vezető, Maglódi TC): - Ikszes mérkőzésen a szerencsésebb csapat győzőtt.

 

A tápiószecsői tudósítást majd ITT, míg a részletes beszámolót ITT olvashatják.

 

 

U17TTTT.jpg

Partnereink