MAGLÓDI TC - BÖLCSKE 0 - 0

 MÉG VÁRNUNK KELL AZ ÚJABB GYŐZELEMRE.

 

NB III., Közép csoport, 17. forduló:

MAGLÓDI TC - BÖLCSKEI SE

 0 - 0

Maglód, Kertész Károly Stadion, 250 néző

jv: Kovács G. (Szabó P., Szeles K.)

sárga lap: Buzás V. ill. Miskovicz R., Forray B.

kiállítva: Szkunc V. 44p (a játékvezető megsértéséért)

Maglódi TC: Roma G. - Buzás V., Szőke R., Oláh M. (Bornemissza I. 79p), Bogdán Sz. - Lázár B., Weisz T., Domonyi R., Szkunc V. - Banai B. (Németh Zs. 84p), Hollauer B. vezetőedző: Gálvölgyi István

Read More

Bölcskei SE: Varga Sz. - Laták B. (Farsang P. 60p), Kecse M. (Fröhlich R. 82p), Tóth J., Miskovicz R., Eisenberger T., Blatt P., Tamási G., Féhr D., Budai D., Forray B. (Besenczi I. 74p)

Az őszi utolsó, Komló elleni találkozónkhoz képest nagyon nagyot változott kezdő csapatunk. Csak Szőke Róbert és Weisz Tamás maradt meg hírmondónak az őszihez képest. Ugyan a csapat megváltozott, de az eredmény nem sokat javult, legalábbis egyenlőre. Sajnos egy fegyelmezetlenség miatt egy félidőt emberhátrányban kellett játszanunk, amely alatt ugyan mi domináltunk jobban, de megnyerni a találkozót nem tudtuk. Jövő héten, a Bp. Honvéd ellen remélhetőleg már pályára léphet a jelenleg beteg Murinai Barna és a most még eltiltott Csepregi Tamás is és reméljük hamarosan újra három pontnak örülhetünk.

 

Gálvölgyi István (vezetőedző, Maglódi TC): Kiegyenlített első félidőt játszottunk, ahol véleményem szerint nekünk kicsivel nagyobb lehetőségeink voltak. Sajnos a kiállítás nagyon rosszkor jött és egy félidőt emberhátrányban kellett játszanunk, amely igen meghatározta a játékképét. Ennek ellenére úgy gondolom több helyzetünk volt és közelebb álltunk a győzelemhez, de a három pontot megszerezni nem tudtuk.

Nagyon csalódott?

Nyilván szerettünk volna nyerni, de ahogy említettem a korai kiállítás nagyban befolyásolta a taktikánkat. Az mindenestre bíztató, hogy az emberhátrány ellenére is tudtunk dominálni és esélyünk volt nyerni.

 

További eredmények:

Gyula - Monor 2-1

RKSK - Bp. Honvéd II. 2-5

http://www.honvedfc.hu/hirek/10189

Orosháza - Szekszárd 3-3

http://oroshazafc.gportal.hu/gindex.php?pg=24196095&nid=6491588

Szeged-Komló 2-0

http://www.csakakomlo.eoldal.hu/cikkek/innen---onnan/vereseg-az-elso-tavaszi-bajnokin.html

felnottcs220914.jpg

Partnereink