HÁTRÁNYBÓL NYERTÜNK A KERÜLET ELLEN

undefined

A Kalap utcai minitorna utolsó felvonásán, az ESMTK és a Pilisszentiván után a BLSZ I. osztály listavezetőjét, a III. Kerületi TVE ellen is nyerni tudtunk. A hétközi Cegléd elleni találkozónkal szemben, ezúttal szinte minden játékosunkra számíthatott Gálvölgyi István vezetőedző. Az első félidőben megszerezte a vezetést a Kerület, amit a fordulás után Bartha Szilárd egy szépségdíjas találattal egalizált. A végeredményt Weisz Tamás állította be büntetőből. Jövő héten hétköznap nem, csak hétvégén játszunk. Ellenfelünk vagy a Vasas, vagy a Gödöllő, a keretet ketté osztva mindkettő lehet.

Felkészülési mérkőzésen:

III. KERÜLETI TVE - MAGLÓDI TC 1 - 2 (1 - 0)

Budapest, Kalap utca

g: Bartha Szilárd, Weisz Tamás (11-esből)

 

Maglódi TC: Roma G. - Bogdán Sz., Budafai G., Szőke R., Murinai B. - Lázár, Németh Zs., Weisz T., Banai B., Szkun V. - Pintér csereként pályára lépett: Szacskó L., Domonyi R., Matyó M., Bornemissza I., Bartha Sz., Silberer R.

 

Gálvölgyi István (vezetőedző, Maglódi TC): Kedden a Vízművek ellen csaknem az egész csapatra számíthattam, aminek köszönhetően igen hasznos mérkőzést játszhattunk. Megfelelően tudtuk gyakorolni a támadásvezetéseket és négy gólt is szereztünk, amivel elégedett vagyok. Csütörtökön a Cegléd ellen, a korai kezdést miatt csak kevés emberrel tudtuk vállalni az edzőmérkőzést. A játékosok zöme itt kilencven perces meccsterhelést kapott, de értelemszerűen nem éppen mi domináltunk. A mai napon pedig a "blaszos" listavezető, az NB 3-ra hajtó Kerület ellen, úgy érzem megérdemelt győzelmet arattunk. Alakul a csapat, de továbbra is célunk még jobban megerősíteni a keretet. Az eddig velünk készülő és gólokat is szerző Denis Obottal elégedet voltam, de miután nem magyar állampolgár, ezért leigazolni nem tudjuk.


További felkészülési mérkőzéseink:

2014. február 15., szombat: GÖDÖLLŐ (megyei I.) és/vagy VASAS (NB II) - MAGLÓDI TC (egyeztetés alatt)

2014. február 19., szerda, Cegléd: CEGLÉDI VSE (NB II.) - MAGLÓDI TC

2014. február 22. szombat, Budaörs: BUDAÖRS (NB III.) - MAGLÓDI TC

2014. március 1., szombat, Maglód: MAGLÓDI TC - BÖLCSKE (bajnoki mérkőzés)

U14farsang.jpg

Partnereink