CSO-KI - MAGLÓDI TC 3 - 1

Felnőtt együttesünk szombaton, Csomádon zárta az igen hosszúra nyúlt tavaszi szezonját. A Pest Megyei Kupa döntőjére készülő, a táblázaton közvetlenül előttünk álló hazaiak ugyan 3-1-es győzelmet arattak, de nincs miért szégyenkeznünk hiszen egy hullámvölgyet leszámítva, eredményesnek mondható időszakot tudhatunk magunk mögött és a táblázat első felében, a hetedik helyen végeztünk. A bajnok a Vecsés együttese lett, de miután nem kaptak NB 3-as licenszet, jövőre is a megyei első osztályban folytatják. Kiesett - jelen állás szerint - a kizárt Törtel mellett a Százhalombatta és a Dunakeszi.

Pest megyei I. osztály, 30. forduló:

CSO-KI SPORT - MAGLÓDI TC 3 - 1 (1 - 0)

Csomád, 50 néző, jv: Németh G. (Kulcsár D., Kovács T.)

gól: Létai D. 31p, Kator B. 48p, Gyurok T. 72p ill. Seregy T. 57p (11-esből)

sárga lap: Dunaveczki A., Létai D., Németh Á. ill. Horváth R., Garics G., Lázár Zs.

CSO-KI: Daróczi B. (Benke A. 46p) - Németh Á., Kator B., Lédermayer A., Ocztos M. (Tóth-Zsiga M. 87p), Létai D., Tóth B., Gyurok T. (Zalaegerszegi R. 81p), Vámos M., Mészáros D. (Horváth P. 68p), Dunaveczki A.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Garics G., Petric B., Lázár Zs., Tatai T., Borsos G., Horváth R., Seregy T., Németh R., Poncok Cs. (Ofella G. 71p), Fischer Zs. (Molnár D. 83p), vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Természetesen gratulálok a CSO-KI csapatának, jobban akarták a győzelmet. A saját játékosaink előtt pedig le a kalappal! Véleményem szerint bravúr a hetedik hely megszerzése úgy, hogy tizenkilenc mérkőzésünk volt tavasszal, a keretünk pedig igen kevés játékosból állt. Azt gondolom ez nem csak a számomra volt kiváló tapasztalatszerzés, hanem a játékosoknak is, ráadásul pozitív hozadéka volt az elmúlt időszaknak az is, hogy tehetséges fiatal játékosok is bemutatkozhattak a felnőttek között. Most megyünk pihenni és a következő szezonnak újult erővel vágunk majd neki.

futsal202209.jpg

Partnereink