NAGYKÁTA - MAGLÓDI TC 0 - 5

Visszajött csapatunk a megyei első osztály küzdelmeibe! Öt vereség, majd egy döntetlen után kiütéses győzelmet arattunk az élmezőnyhöz tartozó, dobogós álmokat dédelgető Nagykáta együttese felett Tápiószentmártonban. A találkozónak külön pikantériát adott, hogy másfél héttel ezelőtt, a mi pályaválasztásunk mellett játszottunk és nyíltsisakos játék mellett 5-3-as vereséget szenvedtünk. Akkor igen tartalékos csapattal tudtunk kiállni, míg most - idén először - a lehető legerősebb összeállítással futottunk ki a pályára, úgy hogy a kispadunk is erősödött. A minőségi különbség a játékban is szembeötlő volt, mind védekezésben, mind az előre játékban nagyon hatékonyak voltunk, amit az 5-0-ás eredmény is bizonyít. Érdekesség, hogy három gólunk is jogos büntetőből született. Mondanunk sem kell mennyire kellett már ez a győzelem, aminek értékét az is növeli, hogy jó együttes ellen sikerült elérnünk. Reméljük, eredményes játékunkat sikerül a Felsőpakony ellen is átmenteni!

Pest megyei I. osztály, 21. forduló:

NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 0 - 5 (0 - 1)

Tápiószentmárton, zárt kapuk mögött, jv: Tusa Z. (Porkoláb F., Soós A.)

gól: Seregy T. 2 (mindkettőt 11-esből), Fischer Zs. 2, Borsos G (11-esből) 

sárga lap: Szalkai P., Kosztolányi B., Hajnal D. ill. Fischer Zs.

kiállítva: Mányi Zs. a 87. percben nyilvánvaló gólhelyzetben lerántotta ellenfelét.

Nagykáta: Hajnal D. – Kiss B. (Kosztolányi B. 60p), Kovács G., Nemes B., Domonyi R., Németh N. (Mányi B. 70p), Gulyás B. (Varga K. 65p), Fehér A. (Mányi Zs. a szünetben), Mányi D., Szalkai P. vezetőedző: Széchenyi Márton

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Tatai T., Petric B., Lázár Zs., Kalina T., Kőbányai R. (Poncok Cs. 78p), Seregy T., Németh R., Borsos G., Sándli M., Fischer Zs. vezetőedző: Kopunovics Goran

Széchenyi Márton (vezetőedző, Nagykáta SE): Van az a pillanat, amikor nem marad más hátra, csak gratulálni az ellenfélnek. Ez egy olyan! Voltak jelek, amik arra utaltak, hogy ez a mérkőzés piszkosul nehéz lesz számunkra, de az 5–0-át nem gondolom reálisnak, ugyanakkor a pontszerzés is messze volt ezúttal! Ameddig számunkra a futball időtöltés, s nem pedig szenvedély, addig ilyen hektikus eredmények születnek. Gratulálok az ellenfelnek. (forrás: www.nagykatase.hu)

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Szívből gratulálok a játékosaimnak a mai napon mutatott teljesítményhez. Ugyanolyan keményen dolgozunk tovább, ahogy eddig is tettük.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink