VECSÉS - MAGLÓDI TC 3 - 0

Ahogy őszi szezonban, úgy most is jobbnak bizonyult a feljutásra ácsingózó Vecsés csapata az egymás ellen lejátszott bajnoki mérkőzésünkön. A különbség csak egy gól, hiszen augusztusi négyhez képest most "csak" hármat kaptunk.

A gólnélküli első félidőben talán mi álltunk közelebb a vezetés megszerzéséhez, ám a szünet után, egy gyermeteg hibát követő gyorsan bekapott gól megpecsételte a sorsunk. Sajnos fölénk kerekedett a hazai együttes és a találkozó végén újabb két góllal biztossá is tette a győzelmét.

Pest megyei I. osztály, 17. forduló:

VECSÉS FC - MAGLÓDI TC 3 - 0 (0 - 0)

Vecsés, zárt kapuk mögött, jv: Futó T. (Porkoláb F., Weil L.)

gól: Mojzner Gy. 2, Rása G.

sárga lap: Mojzner Gy. ill. Molnár D., Kalina T., Németh R.

Vecsés: Komora L. - Bogáti P. (Tóth T. 68p), Rása G. (Mosonyi V. 85p), Hamar I. (Kiss K. 80p), Mojzner Gy., Hollauer B., Nádasi K., Kónya Zs., Puskás Á., Sándor N., Patkó Gy. (Róhfeld G. 76p)  vezetőedző: Vincze Gábor

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Kalina T., Petric B., Halász B., Tatai T., Lázár Zs., Németh R., Seregy T., Sándli M., Molnár D. (Horváth R. 60p), Fischer Zs. vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Nem szoktam magyarázkodni és egy 3-0-ra elveszített találkozó után nem is ildomos. Jobb volt a Vecsés, ezért jár nekik a gratuláció. Minden mérkőzés más, így reméljük a Biatorbágy ellen már jobb teljesítmény nyújtunk és nyerünk, ezért keményen fogunk dolgozni a jövő hét folyamán.

U132014.jpg

Partnereink