FELKÉSZÜLÉS: JÓL SIKERÜLT A FŐPRÓBA

undefinedKülönböző okok miatt több játékosunk is hiányzott utolsó felkészülési mérkőzésünkről, amit a Gyömrő ellen játszottunk, de így is meggyőző különbséggel sikerült nyernünk.

A találkozó első szakaszában több ziccert is sikerült elrontanunk, majd a félidőre 1-1-es állással vonultak a csapatok. A szünet után erőnléti különbség mutatkozott a két gárda között, ami felénk billentette a mérleg nyelvét, így 5-1-re sikerült diadalmaskodnunk.

Eredetileg szerdán játszottunk volna az NB 3-as RKSK-val is, de az a találkozó kérésünkre elmarad. Következő mérkőzésünk már bajnoki lesz, jövő szombaton, Százhalombattán.

Edzőmérkőzésen:

február 15., szombat, Gyömrő:

UFC GYÖMRŐ - MAGLÓDI TC 1 - 5 (1 - 1)

g: Kürti Zs. 3, Horváth R., Rajz M. (11-esből)

Maglódi TC: Bene M. - Kalina T., Budafai G., Petric B., Halász B., Borsos G., Németh R., Rajz M., Kürti Zs., Poncok Cs., Molnár D. cserék: Bonica S., Horváth R., Vincze L., Magyar T.

 

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Sajnos kevesen voltunk. Ezt a találkozót is tesztelésre kellett használnunk, ezért egy-két játékost új szerepkörben néztünk meg.

Hogyan értékeli a felkészülést?

Nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Maximalista vagyok, és a felkészülést is tökéletesre terveztem, de sok edzésre nem a megfelelő létszámban tudtak rendelkezésre állni játékosaink, így az elvégzett munka sem volt minden esetben elfogadható a számomra. Többet, és sokkal jobbat igyekeztem volna kihozni ebből a nagyon fontos időszakból, ám ahogy mondtam: maradt bennem hiányérzet. Az hogy végül mennyit ér az elvégzett munka az június elsején, a bajnokság a végeztével fog kiderülni. 

 

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink