MAGLÓDI TC - PILIS 2 -0

Kettő, győzelem nélkül megvívott bajnoki találkozó után újra három pontnak örülhetett felnőtt labdarúgó csapatunk. Az erős kerettel rendelkező, közvetlen mögöttünk álló Pilis ellen, megyei szinten kiemelkedő színvonalú találkozót játszottunk. Az első játékrész egyértelműen a mi dominanciánkat hozta, ami Rajz Miklósnak köszönhetően gólban is megmutatkozott. A szünetet követően nagy erőket mozgosított a vendég együttes az egyenlítés, fordítás érdekében, de nem hogy meggátoltuk őket ebben, a szorításukból kiszabadulva, Poncok Csaba révén még az előnyünket is megdupláztuk. A Pilis a hajrában már nem tudott váratlant húzni, így a vezetésünket megőrizve, értékes győzelmet arattunk. A most megkaparintott három pont egyben azt is jelenti, hogy amióta kiestünk az NB 3-ból, vagyis újra megyei első osztályú pontvadászatban szerepelünk, ilyen sok pontot még nem szereztünk az őszi szezonban (a legtöbb 22 pont volt), és egy forduló még hátra van. Az biztos, hogy a hatodik helynél rosszabb helyen már nem telelhetünk az idei pontvadászatban. 

Pest megyei I. osztály, 14. forduló:

MAGLÓDI TC - PILISI LK 2 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Bosnyák S. (Bábel S., Szabó L.)

gól: Rajz M. (21. p.), Poncok Cs. (72p)

sárga lap: Borsos G., Németh R., Lakatos B., Kalina T., Kőbányai R. ill. Lászik M., Sárán T.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Halász B., Borsos G., Poncok Cs., Németh R., Kourdakis P., Lakatos B., Rajz M., Horváth R. (Lukács B. 64p), Garics G., Kalina T. (Kőbányai R. 83p) vezetőedző: Kopunovics Goran

Pilis: Szili Zs. - Lászik M., Sárán T., Csikós F. (Krizsán B. 78p), Félix K. (Sipos I. 83p), Maka A., Páles T., Kicska T., Kelemen T., Kaiser L., Gyökér T. (Tokodi S. 46p, Egervári G. 57p)

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Nehéz mérkőzést vívtunk a Pilissel, de szívvel, akarattal, fegyelemmel és jó játékkal végül teljesen megérdemelten sikerült nyernünk. Nagyon büszke vagyok a labdarúgóimra!

U17TTTT.jpg

Partnereink