VECSÉS - MAGLÓDI TC 0 - 1

A múlt heti Magyar Kupa megmérettetést követően újra a bajnokságban bizonyíthattunk, és újra idegenbeli győzelemnek örülhettünk. A tavaszi edzőváltást követően harmadjára készíthette fel Kopunovics edző a csapatot a Vecsés ellen, és ahogy eddig mindig, most is sikerrel.

Játékban ellenfelünk többet mutatott, mint mi, a mindent eldöntő találatot mégis mi szereztük Rajz Miklós révén. Neve mellett szerepelhetett volna még egy gól, de a rábízott büntetőt ezúttal nem tudta értékesíteni a kiváló középpályás.  Szerdán, pótolt mérkőzésen a sereghajtó Szentendrével találkozunk, és remélhetőleg újra három egységgel a zsebünkben térünk majd haza, a Vecsés pedig hamarosan újra találkozunk majd a Pest Megyei Kupa keretein belül. 

Pest megyei I. osztály, 7. forduló:

VECSÉS FC - MAGLÓDI TC 0 - 1 (0 - 0)

Vecsés, 100 néző

jv: Tusa Z. (Volentics E., Ribényi Cs.)

gól: Rajz M.

sárga lap: Puskás Á. ill Rajz M.

Read More

Vecsés: komora L. - Puskás Á., Tóth T. (Gényi D. 40p, Szabó G. 72p), Nagy D., Koziorowski R. (Novák A. 72p), Lannert B., Hollauer B., Hamar I., Nádasi K., Molnár K., Tóth A. (Soóky D. 84p) vezetőedző: Vincze Gábor

Maglódi TC: Bene M. - Molnár O., Lakatos B., Kourdakis P., Halász B., Borsos G., Rajz M., Németh R. (Budafai G. 80p), Kőbányai R. (Németh Zs. 78p), Poncok Cs., Horváth R. (Számpor E. 57p) vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Nem játszottunk jól az erős Vecsés ellen, de fegyelmezetten, és nagyon keményen dolgozva végül megszereztük a győzelmet, ami nagyon szép dolog volt, ezért gratulálok a csapatnak! Innentől kezdve készülünk a szerdára a Szentendre elleni mérkőzésre.

 

U15maglod.jpg

Partnereink