NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 4 - 2

fotó: Tóth Zsolt Totya

Hat bajnoki, négy felkészülési és három kupa mérkőzést követően szenvedett újra vereséget felnőtt csapatunk. A múlt szombati, két hibátlan mérleggel álló csapat találkozójából a hazai Nagykőrös került ki győztesen, de szégyenkezni nincs okunk, hiszen csapatunk mindent megtett a győzelemért. Küzdöttünk, hajtottunk, de most nem termett számunkra babér.

Csüggedésre semmi okunk főleg úgy, hogy sűrű hét elé nézünk. Szombaton a most felkerült CSO-KI (Csomád-Kisnémedi) gárdáját fogadjuk, majd szerdán a Pest Megyei Kupában a Vecsés, azt követően, jövő szombaton pedig a borsodi első osztályban szereplő MVSC-Miskolc együttese érkezik hozzánk a Magyar Kupa 6. fordulójában (A Szentendre elleni találkozónkat október 2-ára halasztottuk).

Pest megyei I. osztály, 4. forduló:

NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 4 - 2 (3 - 0)

Nagykőrös, 100 néző

jv: Futó T. (Molnár L., Moldván I.)

gól: Nemesvári D. 2, Mile K., Medgyesi L. ill. Borsos G., Bordós L.

sárga lap: Mile K., Gór V., Háda Z., Medgyesi L., Nemesvári K. ill. Molnár O., Németh R., Kalina T.

Read More

Nagykőrös: Nagy I. - Kenderes M., Fekete A., Gór V., Nemesvári D., Háda Z., Medgyesi L. (Borsi M. 75p), Halasi K. (Komjáthi B. 83p), Petric B., Gólya M. (Molnár T. 15p), Mile K. (Sziládi B. 70p) vezetőedző: Némedi Norbert

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Kőbányai R., Molnár O., Németh R., Kourdakis P., Számpor E., Lakatos B., Halász B., Budafai G. (Magyar T. 55p), Kalina T. (Bordós L. 60p) vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Gratulálok mindkét csapatnak a totális offenzív játékhoz! Sajnos az első félidőben egyéni hibákból nagy előnyt adtuk a Nagykőrösnek. A szünet után mindent megtettünk azért vissza jöjjünk a mérkőzésbe, és 3-2-re fel is zárkóztunk, de a ráadás perceiben végül bebiztosították a győzelmüket a hazaiak. Nem sajnálom a vereséget, mert egy nagyon jó mérkőzést vívtunk, és nem kell miért szégyenkeznünk. Megyünk tovább, jönnek a mérkőzések, és megteszünk mindent a sikerért.

Fotók a mérkőzésről ITT

felnottcs220914.jpg

Partnereink