MAGLÓDI TC - TÖRÖKBÁLINTI TC 1 - 0

Szombaton a megyei első osztályba most nyáron felkerült Törökbálint együttesét fogadtuk. A találkozó nagyrészében a mi akaratunk érvényesült, de a kapu előtt rendre rossz döntést hoztunk, így hiába a sok kialakított ziccerünk, csak egy gól döntött, amit Rajz Miklós a 7. percben egy beadás után szerzett. Felnőtt csapatunk ebben a szezonban a harmadik, az előző pontvadászatott is tekintve, zsinórban a hatodik bajnoki győzelmét aratta, így hibátlan mérleggel a tabella harmadik fokán állunk. Jövő héten az ugyancsak három győzelemmel álló Nagykőrös gárdájához látogatunk.

Pest megyei I. osztály, 3. forduló:

MAGLÓDI TC - TÖRÖKBÁLINTI TC 1 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Nemes A. (Ferenczi D., Kulcsár D.)

gól: Rajz M.

sárga lap: Vincze L., Molnár O., Lakatos B., Budafai G. ill. Szikes P., Orbán M.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Molnár O., Poncok Cs. (Bordós L. 90p), Németh R., Vincze L.,, Számpor E., Lakatos B., Rajz M. (Budafai G. 70p), Horváth R. (Kőbányai R. 86p), Kalina T.  vezetőedző: Kopunovics Goran

Törökbálint: Lipők B. - Mindler N., Miskei M., Róza L. (Kaszab F. 65p), Szikes P. (Zimon G. 46p), Pothorszki B., Lipők A. (Sprinzeisz D. 65p), Olaj Gy. (Balogh B. 65p), Orbán M., Árkovics M. (Miller Gy. 75p), Nádas K. vezetőedző: Lipők András

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Jó meccs volt, és ugyan több helyzetünk kimaradt, inkább nyerek ötször 1-0-ra, mint egyszer 5-0-ra. Gratulálok a csapatnak, nem csak a győzelemhez, hanem az egész heti kemény munkához. Számomra az edzések a legfontosabbak, mert ha mindenki becsületesen dolgozik hétköznap, csakis siker lehet a hétvégi mérkőzés eredménye. 

A következő fordulóban a szintén makulátlan mérleggel álló Nagykőröshöz látogatunk. Több meghatározó labdarúgónk is ugyanakkor a kispályás Socca Bajnokok Ligája döntőjében lép pályára Mariborban, riválisunk keretéből szintén. Mire számíthatunk?

Nem érdelek ki játszik ellenfelünknél, ahogy az sem, hogy adott esetben jó, vagy rossz pályán játszunk-e. Egy dologban hiszek: a munkában! Aki itthon van, egész héten dolgozik, és hétvégén fent ül a meccs előtti megbeszélésen az a legjobb csapat, és ők tesznek meg mindent a győzelem érdekében Nagykőrösön.

U14farsang.jpg

Partnereink