MK: BÜNTETŐKKEL JUTOTTUNK TÚL A TÖRTELEN

Ahogy tavaly, úgy most is a Törtel ellen kezdtük a Magyar Kupa Pest megyei ágában. Az előző szezonban könnyedén, 4-0-al jutottunk tovább és bár most is négy gól esett, de egyenlő elosztásban.

Igaznak bizonyultak hírek, miszerint átalakult a Törtel kerete, hiszen nagyon sok meghatározó játékos távozott tőlük, de a helyükre érkező fiatal játékosok, nagyon lelkesnek bizonyultak és igen megnehezítették a dolgunkat. A szoros eredményhez persze mi is kellettünk, hiszen rengeteg nagy helyzetet elpuskáztunk a hazaiak kapuja előtt, és ennek eredményeképpen az utolsó percig izgulnunk kellett. A 0-0-ás első félidőt követően Rajz Miklós révén büntetőből szereztük meg a vezetés, majd a hazaiak Viniczai Viktor révén ugyancsak 11-esből és egy szabadrúgásból fordítottak. A 89. percben megint Rajz jött, aki végül döntetlenre mentette a mérkőzést és így 11-esekkel kellett eldönteni ki jut tovább a 3. fordulóba. A szétlövés alkalmával mi céloztunk jobban, hiszen mind az öt játékosunk, vagyis Garics, Kourdakis, Borsos, Horváth és Rajz is teljesítette a rá bíztott feladatot, míg Bene Máté hárított egy hazai próbálkozást.

A 3. fordulóra ismét nehéz feladatot kaptunk, hiszen a bajnoki címre (is) törő Vecsés csapatához látogatunk.

Magyar Kupa, Pest megyei ág, 2. forduló:

TÖRTEL - MAGLÓDI TC 2 - 2 (0 - 0) - büntetőkkel 4-5

Törtel, 50 néző

jv: Moldván I. (Albert G., Kovács T.)

gól: Viniczai V. 2 (egyet 11-esből) ill. Rajz M. 2 (egyet 11-esből)

Törtel: Sándor B. - Rabi M. (Szlota O. 77p), Egervári M., Majoros Sz., Viniczai V., Petrik S., Szlezák B., Pataki Á., Fazekas Z. (Orbán K. 81p), Schmidt B., Szabó Gy.  edző: Kecskeméti József

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Garics G., Németh Zs., Lukács B. (Horváth R. 46p), Németh R. (Budafai G. 81p), Rajz M., Kourdakis P., Vincze L., Számpor E., Kalina T. (Poncok Cs. 84p). vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Jól jött nekünk ez a mérkőzés. Tudtam, hogy borzasztóan nehéz lesz játszani átalakulóban lévő ellenfelünk ellen, akik mindent meg is tettek a siker érdekében. Most is bizonyítást nyert, hogy mindegy hogy milyen hírek jönnek, úgyis a pályán derül ki, hogy ki milyen játékerőt képvisel. A Törtel három helyzetéből kettő gólt rúgott, míg mi tíz ziccert hibáztunk, így könnyen ki is eshettünk volna, de hála Istennek a büntetőket berúgtuk és továbbjutottunk. A csapatnak mindenesetre gratulálok, mert jó arcunkat mutattuk, nyerni akartunk, ami nagyon pozitív, mert erre tudunk építeni. Időben vagyunk, dolgozunk, a hibákat kijavítjuk, mert mi a bajnokságban akarunk elsődlegesen helytállni.

A következő fordulóban Vecsésre látogatunk.

Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de kár keseregni ezen. Most a Vecsés ellen kell bizonyítanunk és nem fogunk megijedni tőlük cseppet sem. Mindenképpen nyerni megyünk Vecsésre, ahol jó mérkőzésre számítok és nem mellékesen bajnoki főpróbának is megfelelő lesz.

2601278
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1453221
0
1453221
1148057
1453221
0
2601278
Your IP: 3.235.75.196
2020-03-30 22:16:18
U15maglod.jpg