NÉGY JÁTÉKOS MÁR ÉRKEZETT, DE MÉG VÁRHATÓ ERŐSÍTÉS

Javában zajlik a nyári átigazolási szezon, amiben mi is igyekszünk aktívak lenni. Felnőtt csapatunkhoz négy játékos már érkezett, míg további labdarúgók érkezésére van esély. Más csapathoz senki nem nem igazolt el, viszont hárman - reméljük csak ideiglenesen - szüneteltetik pályafutásukat.

Akikre a következő szezonban nem számíthatunk az Vasas Attila, aki sérülés miatt, illetve Nagy Csaba, aki munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudja edzéseinket látogatni. A védő Thurzó Máté pedig Angliába költözött.

Védő poszton érkezett a Hajdú-Bihar megyei első osztályból Lakatos Balázs, és az NB3-as rutinnal bíró, legutóbb a BVSC-ben szereplő Garics Gábor. Középpályán régi-új játékost köszönthetünk Kalina Tamás személyében, míg kapus poszton a Honvéd akadémiájáról Schritt Martin érkezett hozzánk. Utóbbi egyébként tavaly néhány mérkőzésen szerepelt már U18 futsal csapatunkban is. Várhatóan jövő héten magkapjuk a szintén védő Kontér Dávid játékengedélyét is. Még két tehetséges fiatal leigazolására is van esély - egyikük többszörös utánpótlás válogatott -, de az ő esetükben még vannak kérdőjelek, így neveket nem szeretnénk elárulni.

Érkezők (a névre kattintva megjelenik az adatlapjuk):

Garics Gábor (BVSC-Zugló), Kalina Tamás (Üllő), Lakatos Balázs (Nyíradony), Schritt Martin (Honvéd-MFA)

Érkezhet:

Kontér Dávid (Csomád)

Távozók:

-

 

Riválisaink erősítéseiről a címre kattintva olvashatnak:

Dobogóra tör a Nagykőrös

Horváth Martin és Erdélyi Zsolt Nagykátára igazolt - nálunk is felvetődött a nevük

Gyengülni látszik a Törtel

Szentendre - korábbi edzőnkkel a padon

Edzőváltás Biatorbágyon

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink