MAGLÓDI TC - DABAS-GYÓN 0 - 1

Alacsony színvonalú mérkőzésen vereséget szenvedtünk a listavezető Dabas-Gyón ellen, így sorozatban harmadik találkozónkat veszítettük el úgy, hogy még gólt sem szereztünk.

Az első félidőben jobbára a mi térfelünkön folyt a játék, így az egyetlen valamirevaló helyzetünket a 35. percben jegyezhettük fel, míg a bajnokságot utcahosszal vezető vendégek némileg aktívabbak voltak, de inkább csak pontrúgásból veszélyeztettek, amelyek közül egyszer a keresztlécet találták telibe.

A szünet után - bizonyára tudatosan -  több teret nyitott számunkra a Gyón, hogy több helyük legyen támadni a térfelünkön. Ezt kihasználhattuk volna, hiszen az 53. percben Kőbányai totyogott el egy igen kecsegtető helyzetet, majd a 60 és a 62. percben Számpor előtt adódott ordító lehetőség, de Kovács Tamás mindkétszer hatalmasat védett. Miután ellőttük a puskaporunkat, a vendég Dabas kapott új erőre, és egy baloldali támadás után a becenterezett labdára a csereként beállt Csák érkezett, aki sajnos nem hibázott, és megszerezte a vezetést a vendégeknek a 71. percben. A hátralévő percekben akadt még néhány kisebb lehetőségünk, de egyenlíteni már nem tudtunk, így minimális különbséggel, de megint alulmaradtunk. A találkozó egyetlen pozitívuma a kapus Bene Máté, és a védő Borsos Gábor teljesítménye, akik hetek óta nagyon jó formát mutatnak, és ma is megbízható tagjai voltak a csapatnak.

Pest megyei I. osztály, 21. forduló:

MAGLÓDI TC - DABAS-GYÓN FC 0 - 1 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Kiss S. (Maczelka Z., Bende G.)

gól: Csák Z.

sárga lap: Borsos G., Thurzó M. ill. Nagy D.

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Vasas A., Kourdakis P., Thurzó M., Németh Zs., Magyar T., Németh R. (Vincze L. 86p), Budafai G., Kőbányai R., Számpor E. (Lukács B. 66p) vezetőedző: Nahóczky Attila

Dabas-Gyón: Kovács T. - Makrai L., Szkunc V. (Gáspár T. 91p), Illés B., Tóth T., Lannert B., Bodnár I., Hollauer B. (Emperger L. 89p), Nagy D., Gyurok T., Nagy A. (Csák Z. 67p) vezetőedző: Aczél Zoltán

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Az első félidő kiegyenlített játéka mellett a Dabas előtt több lehetőség adódott, majd mi a második félidő első húsz percében dönthettünk volna el három pont sorsát. Kihagyott lehetőségeinket a vendégek góllal büntették, így sajnos vereséget szenvedtünk.


U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink