BAJNOKCSAPATBÓL ERŐSÍTETTÜNK, ÉRKEZŐK-TÁVOZÓK

Tegnap éjfélig lehetett könnyebb adminisztráció mellett játékosokat igazolni, így nem csoda, hogy az együttesek nagyrésze júliusra időzítette keretének megerősítését. Így tett csapatunk is és elmondható, hogy a vezetőség munkájának köszönhetően sikerült megerősítenünk a keretet.

Véglegessé vált a megyei első osztály őszi sorsolása is. Felnőtt csapatunk őszi mérkőzéseinek időpontjait lejjebb olvashatják.

Összesen hat játékos érkezett csapatunkhoz az átigazolási időszakban. Az aranyérmes Taksony gárdájából Vasas Attila és Kozma István, akik oroszlánrészt vállaltak előző együttesük bajnoki címéből. Nálunk folytatja Mogyoródról Kőbányai Richárd is, aki 26 éves kora ellenére jelentős NB 3-as mérkőzés rutinnal rendelkezik. Góllövés frontján az Ózdról érkező Kis Róberttől várhatunk fellendülést. A 29 éves játékos, MTK-ban való nevelkedése után megfordult az NB 2-ben többek közt a Puskás Akadémiában, a Szegedben és Nyíregyházán is. Érkezik még Heim Attila kapus Gárdonyból, aki stabil kezdőként védte végig az előző bajnokságot a Fejér megyei első osztályban, míg Szentendréről a 19 éves Zsinka Zsolt is a mi csapatunkat választotta a következő idényre.

Több játékos jelezte távozási szándékát, de konkrétumot velük kapcsolatban még nem lehet tudni. Kivétel a tavalyi bajnokságban sérülés miatt nem szereplő Horváth Gábort, aki Üllőn folytatja pályafutását.

Érkezők:

Heim Attila (Gárdony), Kis Róbert (Ózd), Kozma István (Taksony), Kőbányai Richárd (Mogyoród FC), Vasas Attila (Taksony), Zsinka Zsolt (Szentendre)

Távozók:

Benkő Márk (?), Hausner Emil (?), Horváth Gábor (Üllő), Michel Victor (?)

Minden távozó játékosunknak további eredményes pályafutást kívánunk!

 

Őszi menetrend:

futsal202209.jpg

Partnereink