PILISSZENTIVÁN - MAGLÓDI TC 2 - 3

Csapatunk a 88. percben még vesztésre állt, majd fantasztikus hajrával megnyerte a mérkőzést és szeptember óta újra pontot, pontokat szerzett idegenben.

Jól kezdtük a mérkőzést, sorra alakítottuk ki helyzeteinket, majd Szirtesi Attila  szabadrúgása után a vezetést is megszereztük.  Sajnos az előnyünk mit sem ért, hiszen egy figyelmetlenség után ki tudott egyenlíteni ellenfelünk. A második félidőt nem úgy kezdtük, ahogy egy bentmaradásért küzdő csapatnak kellett volna. Dekoncentráltságunkat a Pilisszentiván egy tizenegyest követően góllal büntette, amivel az egész szezont tekintve nagyon nehézhelyzetbe kerültünk. Szerencsére az utolsó tíz percben huszáros hajrát produkáltunk és a találkozó végén a magunk javára fordítottuk az eredményt. A 89. percben Budafai Gergő csúsztatását Szirtesi Attila lőtte közelről a kapuba, majd a 92. percben Lukács Bálint beadását Budafai Gergő váltotta gólra és három pontra. Győzelmünkkel megelőztük a Tápiószecsőt és egy kis lélegzetvételhez jutottunk a kiesés elleni harcban.

Szirtesi Attila és Budafai Gergő. Védekező posztjaik ellenére tavaszunk legeredményesebb labdarúgói.

Pest megyei I. osztály, 25. forduló:

PILISSZENTIVÁN SE - MAGLÓDI TC 2 - 3 (1 - 1)

Pilisszentiván, 100 néző

jv: Fromm G. (Bátori Cs., Volentics E.)

gól: Cserni G., Fetter G. (11-esből) ill. Szirtesi A. 2, Budafai G.

sárga lap: Molnár I., Urbán K., Tordai B. ill. Németh Zs., Szirtesi A.

Read More

Pilisszentiván SE: Kőszegi D. - Urbán K., Cserni G., Csató Á., Simon Á. (Molnár G. 71p), Molnár I., Fetter G., Czidó M., Tordai B., Bódog Cs., Szmetana B. edző: Peller Gábor

Maglódi TC: Nagy Cs. - Horváth G. (Barta D. 69p), Albirt M., Németh Zs., Magyar T. (Szilágyi K. 59p), Molnár O., Greskó G. (Számpor E. 46p), Szirtesi A., Budafai G., Szabó B., Kalina T. (Lukács B. 59p) edző: Schindler Szabolcs

Schindler Szabolcs (edző, Maglódi TC): Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az sem lett volna meglepő, ha harminc perc után négy góllal vezetünk. Sajnos a félidő vége előtt megtorpantunk és egy figyelmetlenség után kiegyenlített ellenfelünk. Szünet után sem javult a teljesítményünk, ráadásul a Pilisszentiván vérszemet kapott és ívelgetős játéka még eredményesnek is bizonyult, hiszen a 84. percben átvették a vezetést. Büntetőből kapott gólunk volt a mérkőzés forduló pontja, ugyanis ezután hatalmas nyomást helyeztünk ellenfelünkre. Rengeteg lehetőségünk a találkozó végén gólokká és győzelemmé érett, amiért nagy dicséret jár a csapatnak. Sokkal simább is lehetett volna az mérkőzés, ha nincs az a rendkívül bosszantó, sok hibával teletűzdelt félóránk, ami a hajrát megelőzte.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink