MAGLÓDI TC - TÖKÖL 1 - 1

undefined

A Százhalombatta elleni találkozó után ismét egy nyerhető mérkőzést adtunk ikszre, pedig teljesítményünk alapján rászolgáltunk volna a három pontra.

A negyedik percben már vezettünk, miután Greskó Gábor labdaszerzése után kihagyhatatlan helyzetbe hozta Számpor Eriket, aki meg is szerezte számunkra a vezetést. Félóra elteltével emberelőnybe is kerültünk, ugyanis Tóth Andrást fegyelmezetlensége miatt kiállította a játékvezető. Sajnos nem tudtunk előnyt kovácsolni a kettős fórból, ami azért bosszantó, mert a Tököl, a szünet után egyből, egy szöglet után egalizált. Persze innentől foggal-körömmel óvták legalább az egy pontjukat. Csakis kizárólag kontrákra építettek felesleges kockázatot nem vállalva. Mellőlünk pedig a szerencse is elpártolt. A mérkőzésen legjobban teljesítő játékosunkat, Greskó Gábort sérülés miatt le kellett hozni. Három kapufát rúgtunk. Szirtesi Attila fejesét a gólvonalról vágták ki a vendégek, vagyis minden erőfeszítésünk meddő maradt, pedig a csapatunk mindent megtett a győzelem érdekében. Sajnos nem sikerült átlépni az árnyékunkat. Bízzunk benne, hogy azt, amit most a sors elvett, még ebben a bajnokságban visszaadja!

Pest megyei I. osztály, 24. forduló:

MAGLÓDI TC - TÖKÖL VSK 1 - 1 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Fenyvesi Sz. (Berki A., Péter Sz.)

gól: Számpor E. ill. Frank T.

sárga lap: Magyar T., Kalina T., Szabó B. ill. Boznánszky G., Herczog Gy.

kiállítva: Tóth A. a 33. percben (leköpte ellenfelét)

Read More

Maglódi TC: Nagy Cs. - Horváth G., Albirt M., Magyar T., Molnár O., Számpor E. (Kaszala P. 52p), Greskó G. (Lukács B. 58p), Szirtesi A., Budafai G., Szabó B., Kalina T.  vezetőedző: Schindler Szabolcs

Tököl VSK: Sikur L. - Bödő D., Guba T., Herczog Gy., Földi M., Bobák N. (Kovács A. 63p), Tóth A., Szuromi B. (Csajági L. 77p), Boznánszky G., Frank T., Riedl J. vezetőedző: Futó Tamás

Schindler Szabolcs (vezetőedző, Maglódi TC): Ezt a mérkőzést már az első félidőben el kellett volna döntenünk, de miután a nagyobbnál nagyobb helyzeteinket is kihagytuk, ellenfelünk a semmiből kiegyenlített. Ezután már csak futottunk az eredmény után, sikertelenül. Nagyon hiányzik csapatunkból egy olyan játékos, aki képes elől befejezni a támadásinkat. Megyünk tovább és igyekszünk a következő fordulókban eredményesebben szerepelni.

U212015.jpg

Partnereink