SIMA GYŐZELEM A PESTSZENTIMRE ELLEN

undefinedA mostoha, erősen fagyos időjárás miatt kicsit hektikusra sikeredett felnőtt együttesünk felkészülése. Másfél hete az Ikarus ellen  (1-3) már pályára léptünk ugyan, de a múlt hétvégi Pécel elleni felkészülési találkozónk és két edzés is elmaradt. Szerencsére most hétvégén semmi akadája nem volt annak, hogy újra mérkőzést vívjon csapatunk, így a BLSZ I. osztályában szereplő Pestszentimre ellen a próbajátékosokat is szemügyre vehette a szakvezetés.

Felkészülési mérkőzésen:

PESTSZENTIMRE - MAGLÓDI TC 1 - 5 (1 - 2)

Budapest

gól: Kaszala P., Németh Zs., Budafai G., Horváth G., Lukács B.

Maglódi TC: Nagy Cs. - Molnár O., Szirtesi A., Szabó B., Albirt M. - Unyi B., Magyar T., Németh Zs., Kalina T. - Kaszala P., Számpor E. csereként pályára lépett: Mészáros A., Budafai G., Lukács B., Greskó G., Tóth M., Gyuga O., Horváth G., Vincze L.

Rakita Gábor (vezetőedző, Maglódi TC): Örülök, hogy a kezdeti nehézségek ellenére sikerült meggyőző produkciót nyújtanunk a Pestszentimrével szemben. Az Ikarus elleni találkozóhoz képest mind minőségben, mind játékban előre léptünk, ami azt jelzi, hogy a megkezdett munkánk jó úton halad. A távozók helyére hozzánk invitált játékosok jó benyomást tettek ránk, így joggal bízhatunk benne, hogy erősödni fog csapatunk a tavaszra. Kíváncsian várom, hogy veretesebb ellenfelek ellen mire leszünk képesek.

 

U7_2022.jpg

Partnereink