KÉT GÓLOS ELŐNYT HERDÁLTUNK EL A HAJRÁBAN

undefinedVasárnap reggel csoportunk rangadójára, a Goldball 94-Maglódi TC mérkőzésre került sor. A két veretlen gárda összecsapásán nem született döntés, ami miatt csak magunkat okolhatjuk.

A www.csillaghegyimte.hu tudósítása:

A B-csoport rangadójával kezdődött a vasárnapi játéknap! Az eddig 100%-osan teljesítő Goldball '94 FC U19 a három mérkőzésén két győzelmet és egy döntetlent elérő Maglódi TC-vel mérkőzött meg. Máhr Károly együttese a Szent Pál Akadémia FC-t (14:0), a Csillaghegyi MTE-t (3:0), valamint a BEAC-ot (8:0) győzte le eddig, vagyis még gólt sem kaptak a Goldballos fiatalok a tornán! Weisz Tamás együttese a KISE elleni döntetlen (2:2) után két győzelmet szerzett. Először a BEAC-ot fektette két vállra (7:1), majd a Szent Pál Akadémia FC ellen diadalmaskodott (2:1) a maglódi alakulat. Közeledve a csoportkör végéhez, egyértelművé vált a helyzet: ha a Goldball U19 győz, mindenképpen az élen végez, maglódi siker esetén azonban a maglódiak előtt adódik nagy lehetőség, hogy az elődöntőért játszhasssanak a jövő héten. A döntetlen elméletileg a Goldball csapatának lett volna jobb, hiszen ekkor két ponttal maga mögött tudta volna tartani a Maglódot, ám akkor a KISE lép a két csapat nyakára és a jövő héten a Goldball a KISE-vel mérkőzik meg. Izgalmas mérkőzésre volt tehát kilátás! Az első negyedórában mindkét csapat óvatosan játszott, nem vállaltak túl nagy kockázatot, ám a 17.percben a Maglód Lami István találatával megszerezte a vezetést. Három percre rá megduplázta előnyét Herédi Attila együttese, ám a 23.percben szépíteni tudott a Goldball U19 Altorjai Richárd találatával, akinek ez már a hatodik találata volt az idei tornán. A félidő így 2:1-es Maglód-vezetéssel ért véget. Máhr Károlynak sérülés miatt cserélnie kellett a szünetben. A második félidőben is leginkább a mezőnyben folyt a játék, ám a Maglódnak volt több helyzete. A 70.percben a csereként beállt Vincze László találatával ismét két gólosra növelte előnyét a maglódi alakulat, ám a mérkőzés hajrája egyértelműen a fiataloké volt. A 80.percben Horváth Patrik góljával ismét szépíteni tudott a Goldball, majd a 88.percben egy véleményes büntetőhöz juttatta Kiss II Gábor játékvezető a Goldballt, amelyet Kolozsvári László magabiztosan értékesített is, így a végeredmény 3:3 lett, amely így a Goldball csapatának előnyösebb.

 

 

VI. Nyílt Téli Nagypályás Torna, Elit B csoport, 4. forduló:

MAGLÓDI TC - GOLDBALL 94 U19 3 - 3 (2 - 1)

g: Lami I. 2, Vincze L.

Maglódi TC: Nagy Cs. - Farkas K., Szirtesi A., Molnár O., Albirt M. (Vincze L.) - Budafai G., Németh Zs. (Számpor E.) - Rudolf Sz., Lukács B. (Bartha Sz.), Lami I. - Schirilla Gy.

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - Az első félidőben a vezetés mellett létszám előnybe is kerültünk, ami után mindennel foglalkoztunk csak a játékkal nem. Egy fiatal, nagy akarással küzdő csapat ellen buta hibákat vétettünk.

 

Elit B csoport állása:

1. Goldball 94  4  3  1  0  28-3  10p

2. MAGLÓDI TC  4  2  2  0  14-7  8p

3. KISE  3  1  2  0  8-6  5p

4. Szent Pál AFC  4  1  1  2  6-20  4p

5. Csillaghegyi MTE  4  1  0  3  6-10  3p

6. BEAC  3  0  0  3  1-17  0p

 

következik:

2016.02.04., csütörtök, 19:00

MAGLÓDI TC - SZENT PÁL AFC - felkészülési mérkőzés

Ikarus pálya

 

5. forduló:

2016. február 6., szombat, 10:45

MAGLÓDI TC - CSILLAGHEGYI MTE (BLSZ II. o. 14.)

 

U17TTTT.jpg

Partnereink