KÉZILABDA: ELINDULT A LEGKISEBBEK SZEZONJA

U8-as fiú csapat

Március első hétvégéjén az eddig csak edzéseken, edzőmeccseken bizonyító legkisebb korosztályok számára is elindult a kézilabda idény. Pappné Szamoránsky Piroska U8-as és Borbás Linda U9-es csapatai Turán vendégszerepeltek, ahol végre versenyrendszer keretein belül is megmutathatták, mennyit fejlődtek az elmúlt hónapokban. Az ősszel már mérkőzéseket játszó, Bakonyi Marietta vezette U11-es fiú csapatunknak is volt megmérettetése, ők Soroksáron mérkőztek meg ellenfeleikkel.

U8-as korosztályaink közül a lányok hétgólos győzelmet arattak a Hatvan gárdája ellen, majd jó erőkből álló Databalltól ugyan ilyen különbségű vereséget szenvedtek. A fiúk előbb döntetlen játsottak a Databall együttese ellen, majd örömjátékkal 12-5-re verték a szomszédos Gyömrő együttesét. Rengeteg gólt láthattak a csapatunkat kísérő szülők, de ne feledkezzünk meg a kapusokról sem. A lányoknál Szilágyi Zsanett és Matók Anna védett szenzációsan, míg a fiúknál Vitkóczi Áron és Nagy Levente teljesített  nagyon jól.

Leány U8

MAGLÓDI TC - HATVAN 10 - 3 

gól: Vajda Nóra 5, Görög Lilla 3, Csajbók Lili, Nagy Olívia

MAGLÓDI TC - DATABALL 7 - 14 

gól: Görög Lilla 4, Csajbók Lili 2, Vajda Nóra

---

Fiú U8

MAGLÓDI TC - DATABALL 7 - 7 

gól: Csajbók Sándor 2, Ujváry Zétény 2, Sándor Csongor 2, Sebők Martin

MAGLÓDI TC - GYÖMRŐ 12 - 5 

gól: Csajbók Sándor 3, Sándor Bálint 3, Sebők Martin 2, Almási Antal 2, Ujváry Zétény, Sándor Csongor

Pappné Szamoránsky Piroska (edző): Úgy gondolom nagyon jó úton haladunk, és arra törekszünk, hogy minél több edzőmérkőzésen, tornán szerepeljünk, hogy kellő tapasztalatot is szerezni tudjunk. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, büszke vagyok rájuk.

-----

U9-ben - a kisebbek hasonlóan - a lányok győztek a Hatvan, míg kikaptak a kistarcsai Databall ellen. A fiúk két döntelennel a tarsolyukban térhettek haza.

Leány U9

MAGLÓDI TC - HATVAN 7 - 3 

gól: Szomráky Johanna 5, Herceg Anna Léna 2

MAGLÓDI TC - DATABALL 2 - 14 

gól: Szomráky Johanna 2

---

Fiú U9

MAGLÓDI TC - GYÖMRŐ 5 - 5 

MAGLÓDI TC - DATABALL 8 - 8 

a gólokat Kocsis Miklós, Dinnyés Balázs, Harsányi Bence szerezték

Borbás Linda (edző): Sokat fejlődtek a gyerekek tavaly óta, ügyesek és agilisek voltak. Élvezték a játékot. Csapatként játszottak, nem volt egyénieskedés, támogatták egymást. Kis bátorítás után bátrabban támadtak, ami azért kellett mert némelyikük félt, hogy hibázik.

-----

U11-es fiú csapatunk a Kézilabda UP és a Pénzügyőr együttese ellen szerepelt hétvégén, ahol most nem sikerült győzniük. Góljainkat Tihon Zsombor 4 és Kálmán László szerezték.

Bakonyi Marietta (edző, Maglódi TC): Látszik a fejlődés, de sajnos az NBI utánpótlás csapataival még nem tudjuk felvenni a versenyt, ezért néha van elkeseredés a játékosoknál. De mindent megteszünk, hogy a jövőben még jobbak legyünk.

U7_2022.jpg

Partnereink