SZOMBATON BEMUTATKOZOTT KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYUNK

Hosszú évek után újra aktív kézilabda szakosztályunk, amelynek első megmérettetésére szombaton Gödöllőn került sor. Egyenlőre csak U8-as korosztályokat indíthattunk, hiszen jelenlegi csarnokuk kis mérete miatt idősebb csapatokat nem tudunk versenyeztetni.

Jandó Gabriella vezette lány és fiú csapatunk immár három hónapja készül rendszeresen, de első mérkőzéseikre csak most került sor. Mindkét csapatunk nagyon ügyesen játszott, gólokat szerzett erős ellenfeleivel szemben, mi több, a fiúknál még egy győzelem is összejött! Gratulálunk a szép bemutatkozáshoz!

Eredmények:

Dunakeszi Kézilabda Akadémia 1 - Maglódi TC U8 lány 17 - 1

Dunakeszi Kézilabda Akadémia 2 - Maglódi TC U8 lány 12 - 4

---

Gyál - Maglódi TC U8 fiú 14 - 4

Maglódi TC U8 fiú - Százhalombatta VUK 6 - 2

 

Jandó Gabriella (edző, Maglódi TC): A lányok kicsit megilletődötten kezdték a tornát, majd Szabó Anna góljának köszönhetően felszabadultabb lett a játékunk, gólokat is szerezni tudtunk, így teljes mértékben elégedett vagyok a lányok helytállásával. A fiúk első meccsén ellenfelünk félpályás kitámadást játszott, amire csapatunk még nem volt felkészülve, így ellenfelünk több góllal is megterhelte a kapunkat. Aztán persze mi is egyre jobban éreztük a pályát, egyre több támadást tudtunk befejezni olyannyira, hogy a második mérkőzésen Németh Levente góljainak köszönhetően le is tudtuk győzni ellenfelünket. A lányoknál Szabó Anna, a fiúknál Németh Levente és Varró Bence játékát emelném ki, de mindkét csapat nagy dicséretet érdemel.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink