MAGLÓDI TC - PESTSZENTIMRE 5 - 3

Herédi Attila vezette felnőtt csapatunk szerdán a Budapest bajnokság másodosztályában szereplő, a nyáron jelentősen megerősödő Pestszentimre csapatával játszott felkészülési találkozót. Az összecsapásnak az adott egy kis pikantériát, hogy a pesti csapat edzője korábbi kiválóságunk, jelenleg az utánpótlásunkban dolgozó Rakita Gábor.

Az első játékrészben inkább a fiatalok kaptak szerepet, akik éltek is a lehetőséggel. Nagy elánnal vetették bele magunkat a mérkőzésbe. Sok labdát szereztek, amikből lendületes támadásokat vezettek. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki az első félidőben, amelyből három lőtt góljuk mellett számtalan ziccert el is puskáztak. A második félidőre sort cserélt Herédi Attila, ahol nagyobb részt a rutinos labdarúgóink léptek pályára. Egy távoli lövést követően szépített elenfelünk, amely meg is adta a második félidő arculatát. A kiegyenlítettebb játék következtében a mi kapunk is veszélyben forgott, ám a bekapott találatokra Gál József és Lukács Bálint révén azért tudtunk válaszolni, így a háromból két gólos előnyt sikerült megtartanunk. Folytatás szombaton Bugyiban.

 

Felkészülési mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - PESTSZENTIMRE SK 5 - 3 (3 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 130 néző, jv: Péli Á.

g: Matyó M., Bartha Sz., Számpor E., Gál J., Lukács B. ill. Mészáros D. 2, Zsiga P.

Maglódi TC:

I. félidő: Nagy Cs. - Kovács Z., Pápai D., Albirt M., Matyó M., Ondrik V., Számpor E., Kami I., Bartha Sz., Schirilla Gy., Gyíró M.

II. félidő: Nagy Cs. - Bíró T., Szirtesi A., Budafai G., Németh Zs., Greskó G., Leidál M., Rajz M., Lukács B., Kardos Sz., Gál J.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - Ismét egy olyan mérkőzés volt, ami jól szolgálta a felkészülésünket. Két hetünk van a Paks elleni találkozóig, amit már a bajnoki rajt követ. Ennyi időnk maradt, hogy megtaláljuk a legütőképesebb összeállítást, ami nem nem könnyű, hiszen rengeteg új játékosunk van.

Rakita Gábor (vezetőedző, Pestszentimre SK): - Az eredmény teljesen másodlagos a számunkra, a lényeg, hogy lássam ki az, akire lehet számítani bajnokságban, ki az aki odateszi magát és hasznára lehet a csapatnak. Ezek a találkozók mindezt tökéletesen megmutatják. Jó mérkőzés volt, ahol inkább a második félidőben tudtunk eredményesebbek lenni, de az biztos, hogy erőnlétileg nem lesz gondunk a bajnokságban, ahol nagy terveink vannak.

Milyen érzés volt maglódiként a Maglód ellen pályára küldeni a csapatát?

Természetesen furcsa volt a vendég kispadhoz sétálni, de ezután már csak a találkozóra koncentráltam.

 

Következik:

2015. augusztus 1., szombat, 10:00:

Bugyi (megyei II. o.) - MAGLÓDI TC

Bugyi

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink