MAGLÓDI TC - VIDEOTON II. 0 - 2

GYŐZELMET ÉRDEMELTÜNK VOLNA...

undefined

NB III., Közép csoport, 24. forduló:

MAGLÓDI TC - VIDEOTON FC II. 0 - 2 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Németh R. (Németh I., Dr. Bede T.)

gól: Paudits P. 85p, Havasi D. 88p

sárga lap: Joó G., Szirtesi A., Budafai G. ill. Ács Á., Kiprich D., Baksa D., Paudits P.

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. - Joó G., Szirtesi A., Molnár O., Németh Zs., Budafai G., Oroszi B., Bornemissza I. (Csendom K. 68p), Lukács B. (Pokorádi D. 61p), Dencz D., Aranyos M. vezetődző: Herédi Attila

Videoton FC II.: Gábor P. - Ács Á., Schiller P. (Barcsay M. 55p), Kocsis G., Sejben V. (Paudits P. 78p), Géresi K., Havasi D., Király B., Vallejos D. (Cseszneki R. 69p), Kiprich D., Baksa D.  vezetőedző: Bíró Imre

Az elmúlt két hétben egy teljesen más felfogású, érettebb focit játszó felnőtt csapatot láthatnak szurkolóink, amiben már az eredményesség lehetősége is benne van, de egyenlőre csak feltételes módban. Két hete a Gyulától is két gólos vereséget szenvedtünk, de ha a két találkozót összehasonlítjuk, ég és föld a különbség legalábbis, ami a második félidőt illeti. Az első játékrész most is kiegyenlített játékot hozott a mezőnyben, igaz a kapunk előtt azért adódtak meleg pillanatok. Szünet után viszont igen ráijesztettünk az ellenfelünkre. Hatalmas gólszerzési lehetőség adódtak előttünk, de se Aranyos, se Molnár Ottó, se Dencz Dávid nem tudta megzörgetni a vendégek hálóját. Volt, hogy lemaradtunk a becenterezésről, volt, hogy fölé durrantottuk a labdát, volt, hogy a gólvonalról tisztáztak a fehérváriak és olyan is, hogy szimplán egy méterről hibázni tudtunk. Ahogy ilyenkor már számtalanszor előfordult, a kihagyott helyzetek újra megbosszúlták magukat. A szorításból kijövő vendégek kétszer is eredményesen tudtak eljutni a kapunkig a hajrában és így, mint már oly sokszor ebben a bajnokságban, ismét pontok nélkül maradtunk. Ettől függetlenül ezúttal sem marasztalhatjuk el csapatunkat, mert győzelemre játszottak és mindent meg is tettek érte, de úgy tűnik ez még mindig kevés ahhoz, hogy a szerencse mellénk álljon. Talán az Orosháza ellen!

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): A Monor elleni találkozóval ellentétben most nagyon bosszús vagyok, hiszen akkor a döntetlenért harcoltunk és ugyan nagyon a közel a sikerhez, de két gólos hátrányt már nem tudtunk ledolgozni. Most viszont győzelemre játszottunk, rengeteg lehetőség adódott előttünk és mégis pont nélkül maradtunk, pedig egy pontot mindenképpen megérdemeltünk volna. Most csattogtathatnék közismert frázisokat, hogy a meccset gólra játszák, de ezt mindenki tudja. Jól játszottunk és győzelmet érdemeltünk volna, de talán az eddigi sikertelenségből fakadó önbizalomhiány rossz döntéseket szült a kapu előtt és ezért maradtunk eredménytelenek. Gondolkozunk Weisz Tamással mi az, amin lehetne még változtatni, mitől lehetünk ütőképesebbek, mert hiszünk a csapatban és tudjuk, hogy több van bennünk. Biztos vagyok benne, hogy a befektetett munka előbb-utóbb ki fog jönni és újra győzelemnek örülhetünk.

Bíró Imre (vezetőedző, Videoton FC II.): Gratulálok fiatal csapatomnak! Amikor nem ment a játék, akkor is át tudták lépni saját árnyékukat, és ez vezetett a győzelemhez. Külön gratulálok a hosszú sérüléséből felépülő, és ismét pályára lépő Paudits Patriknak!  (www.vidi.hu)

 

További eredmények:

Szentlőrinc - Dabas 0 - 2

Kozármisleny - REAC 4 - 1

Vác - Baja 4 - 0

SZEOL - Bölcske 1 - 1

U212015.jpg

Partnereink