BÖLCSKE - MAGLÓDI TC 6 - 0

KIÜTÉSES VERESÉGET SZENVEDTÜNK

undefined

NB III., Közép csoport, 21. forduló:

BÖLCSKEI SE - MAGLÓDI TC 6 - 0 (3 - 0)

Bölcske, 200 néző

jv: Mód I. (Radák L., Nagy A.)

gól: Budai D. 3, Tóth T., Hajdók G., Tóth J.

sárga lap: Szili I. ill. Molnár O., Budafai G., Bátori B.

Bölcskei SE: Csoknyai B. - Ledneczki G., Budai D., Kecse M. (Tóth J. 73p), Tóth T., Hajdók G., Szili I. (Horváth M. 80p), Blatt P., Farsang P. (Süvöltős J. 46p), Szaláczi G., Laták B. vezetőedző: Buzás Attila
Maglódi TC: Szacskó L. - Bornemissza I. (Greskó G. 56p), Molnár O., Bátori B., Matyó M., Joó G. (Horváth M. 46p), Budafai G., Németh Zs., Oroszi B. (Aranyos M. 46p), Csendom K., Dencz D. vezetőedző: Herédi Attila

Igen korán, már 11. percben eldőlt a három pont sorsa, hiszen csapatunk ekkor már két gólos hátrányban volt a hazai csapattal szemben. Együttesünk sok hibával játszott, ami egy olyan jó formában játszó csapattal szemben, mint a Bölcske végzetesnek bizonyult. A szünetre három gólos hátránnyal vonuló csapatunkat Herédi Attila kettős cserével igyekezett felrázni, de a fordulás utáni első percben kiderült mindhiába. A 46. percben egy újabb hazai gól már a negyedik volt a kapunkban, amely után már csak az volt a célunk, hogy minél kisebb vereséggel fejezzük be a találkozót. Jó fél óra gólcsend következett, de a hajrában két újabb hazai gól azt jelentette kiütéses vereséget szenvedtünk.

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): A mérkőzés elején megbeszéltekből semmit nem tudtunk megvalósítani, rengeteg hibával szerepeltünk és, ami rosszabb a csapatjátékunk is messze elmaradt a várttól. Teljesen megérdemelt a Bölcske győzelme, hiszen az eddig is kiváló formában játszó csapatuk ezen a napon is nagyon tudatos produkcióval rukkolt elő.

Mi lehet a célunk a hátralévő fordulókban?

Tisztességel szeretnék befejezni a bajnokságot és minden meccsen arra kell törekednünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Persze ehhez sokkal nagyobb alázatra lesz szükség és csapatként is jobban kell funkcionálnunk.

 

További eredmények:

Kozármisleny - Vác 1 - 0

REAC - ESMTK 4 - 1

Videoton II. - Szentlőrinc 2 - 0

Gyula - Monor 2 - 2

Szekszárd - Orosháza 3 - 0

Baja - Dunaharaszti 0 - 2

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink