MAGLÓDI TC - FC DABAS 1 - 3

HÁROM PONTOT ÉS EGY VÉDŐSORT IS VESZÍTETTÜNK

undefined

NB III., Közép csoport, 18. forduló:

MAGLÓDI TC - FC DABAS 1 - 3 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 130 néző

jv: Jakab G. (Fehér M., Török K.)

gól: Dencz D. 84p ill. Geiger N. 43p, Csák Z. 62p, Hollauer B. 75p

sárga lap: Németh Zs., Molnár O., Budafai G., Oroszi B. ill. Dévai Cs., Geiger N., Lanczkor G.

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. - Németh Zs., Szirtesi A. (Bátori B. 46p), Molnár O., Matyó M., Budafai G., Oroszi B., Joó G. (Greskó G. 55p), Lukács B. (Aranyos M. 65p), Csendom K., Dencz D. vezetődző: Herédi Attila

FC Dabas: Scheilinger Gy. - Geiger N., Lázár T., Molnár Z., Dévai Cs., Hollauer B. (Buczkó I. 88p), Tóth M., Takács K., Csák Z. (Electo W. 82p), Lanczkor G., Szkunc V. (Gáspár B. 69p) vezetőedző: Honti József

A bentmaradás reményében vívott háborúban egy újabb fontos csatát veszítettünk el. Sokan abban bíztunk, hogy megismétlődhet a Kozármisleny elleni bravúr, de sajnos ismét csalatkoznunk kellett. Az első félidőben nem tudtuk olyan hidegyzuhanyban részesíteni a Dabast, mint két hete a baranyai alakulatot. Nemhogy hármat, egy gólt sem tudtunk szerezni, sőt a játékrész hajrájában egy általunk elvégzett szabadrúgás után lekontrázott minket az ellenfél és Geiger Norbert révén megszerezte a vezetést, így hátránnyal vonulhattunk a szünetre.

Fordulás után szinte azonnal kiegyenlíthettünk volna, de Lukács Bálint nem tudta kihasználni az adódó lehetőségünket. A 62. percben ismét egy kontra lett a vesztünk. Ekkor volt játékosunk, Csák Zoltán növelte kettőre a vendégek előnyét. Sajnos nem tudtunk kellően rámenni a Dabasra. Nem volt bennünk átütőerő, ami legalább egy pontra elegendő lett volna, ráadásul a 75. percben, egy kapunk előtti kavarodás után egy másik volt játékosunk, Hollauer Balázs volt eredményes, amivel véglegesen eldőlt a három pont sorsa. Szépségtapasz számunkra Dencz Dávid gyönyörű szabadrúgásgólja volt a 84. percben, amivel szemben Scheilinger tehetetlen volt. Így kicsit jobb szájízzel fejezhettünk volna be a találkozót, de a 92. percben a dabasi időhúzó játékost megrúgó Bátori Balázs a kiállítás sorsára jutott és mivel Németh Zsolt és Molnár Ottó is "besárgult" a mérkőzés folyamán, így nem a legjobb előjelekkel várhatjuk a Baja elleni "hatpontos" találkozót.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Nehéz bármit is mondani a mai találkozó után. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy ne mi szerezzük meg a három pontot. Gyenge játékunk mellé sok butaság és figyelmetlenség is párosult, így nem is lehetett más a vége, mint vereség.

 

További eredmények:

Dunaharaszti - Kozármisleny 1 - 1

Bölcske - Videoton II. 0 - 2

Orosháza - REAC 0 - 4

SZEOL - Szentlőrinc 1 - 1

ESMTK - Vác 2 - 1

Monor - Baja 1 - 2

Gyula - Szekszárd 2 - 2

U14farsang.jpg

Partnereink