MAGLÓDI TC - SZENTLŐRINC 2 - 3

NYERETLENÜL ZÁRTUK AZ ÉVET.

undefined

 

NB III., Közép csoport, 15. forduló:

MAGLÓDI TC - SZENTLŐRINC SE 2 - 3 (0 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Farkas M. /8/ (Hima A., Horváth Z.)

gól: Molnár O. 46p, Szirtesi A. 71p ill. Lóth J. 5p, Tóth M. 31p, Tóth M. 65p

sárga lap: Klujber P., Szirtesi A., Molnár O. ill. Vadas Z., Kalmár Zs.

Read More

Maglódi TC: Dezső K. 5 - Németh Zs. 6, Budafai G. 5, Klujber P. 5, Bátori B. 5, Földi D. 5 (Bartha Sz. - 71p), Molnár P. 5, Szirtesi A. 5, Molnár O. 5, Horváth M. 5 (Bogdán Sz. 5 60p), Pokorádi D. 5 (Bencsik R. - 79p) vezetődző: Bajor Tibor

Szentlőrinc: Németh M. - Leipold P., Hajnal G., Turi T. (Markó K. 70p), Berkics Gy. (Benke V. 46p), Lóth J., Tóth M., Zámbó J., Kalmár Zs., Bartal B. (Kiss M. 83p), Vadas Z. vezetőedző: Nagy Tamás

Bíztunk benne, hogy nem történhet meg, de hiába. Az őszi szezon 15 mérkőzésén egyszer sem tudtunk diadalmaskodni, így nyeretlenül kell téli pihenőre vonulnunk. Csapatunk csaknem minden ellenfelével pariban volt, de saját árnyékunkat egyszer sem tudtuk átlépni. Jelen állás szerint tavasszal a tisztes helytállás lesz a cél, amiben reméljük lesz egy-két győzelem is. 

 

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Nem a legjobb előjelekkel vártuk a mérkőzést. Több hiányzónk is volt, különböző gondok miatt. Így hiába léptünk egyet mentálisan Vácon, megint mínuszból indultunk. Magunknak tettük nehézzé ezt a hazai mérkőzést is. Gyorsan két gólos hátrányt szettünk össze, saját egyéni hibáinkból. Utána még talpra álltunk, majd újabb egyéni butaság megpecsételte a sorsát ennek a mérkőzésnek. Két csapat közül az nyert, aki kevesebb egyéni bakit követett el, és ezeket is később. Ajándék 2-0 ás vezetésről mi is lehoztuk volna a mérkőzést. Egyéni hibákra sajnos mind a csapatnak és az edzőnek felkészülnie nehéz. Ilyen szinten is csak úgy kerülhetőek ezek a hibák, ha hét közben többet dolgozik a játékos. Sokan lobbiznak 2-3 edzésért, de az még megye 1-ben is kevés. Nb3-ban azok a csapatok vannak előrébb, akik edzenek. Csodák nincsenek, a fáradt szervezet többet hibázik, mint a friss. Nyáron is rossz állapodban voltak a játékosok, ez is hozzávezetett ahhoz, hogy a végére elfáradtak mentálisan. Kicsit fel lehetett őket hozni, de a végére várható ilyenkor a tompaság. Télen itt is nagyot kell lépni előre. Munka nélkül a Fortuna se áll mellénk, pedig rá mindig szükség van, akkor is ha jól mész, akkor meg pláne, ha alul vagy.

Kicsit visszatérnék az előző mérkőzésre is. Hiába követett el a játékvezetői hármas mérkőzést befolyásoló súlyos hibákat, itt nem egyről beszélek. Megint a játék büszke résztvevői tudtak lenni. Ha játékos, ha edző követ el hasonlót vannak következmények. Tudom túl kell rajta lépni, de ezen szinten is a labdarúgás nevéből adódóan legyen a játékosoké.

 

További eredmények:

Gyula - REAC 1 - 1

Monor - Kozármisleny 1 - 5

Bölcske - Dabas 1 - 2

Szekszárd - Baja 2 - 0

Orosháza - Vác 1 - 1

U17TTTT.jpg

Partnereink