UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: 8. forduló

Játékvezetői segítséggel veszítette el veretlenségét az U21. Először tudott nyerni az U15.

A Hatvan ellen diadalt arató U15

Nem csak az irreális talajjal hanem a játékezetőkkel is meg kellett küzdenie az U17-nek és az U21-nek. Sajnos ez mindkét csapatunknak nagy falatnak bizonyult és mind a két korosztályunknak fejet kellett hajtania. A legfájóbb természetesen az U21-é, akik eddig veretlenül állhattak a tabella élén. Az U14 túltette magát a múlt heti két vereségen és a Hatvan elleni rangadón esélyt sem adott a közvetlen mögötte álló riválisának. Az U15 első góljai az első győzelmet is jelentette Fodor Erikék számára.

Tabellák ITT.

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U21 GYÖNGYÖS - MAGLÓDI TC 4 - 3 (2 - 1)

Gyöngyös

gól: Földi D. 2 Bartha Sz.

sárga lap: Berta B., Bíró T.

kiállítva: Matyó M. (a 79. percben)

 

Maglódi TC: Nagy Cs. - Kardos Sz., Merczel Z., Gyuga O. (Erdősi N. 51p), Berta B., Bíró T., SILBERER R. (Paulovics N. 51p), FÖLDI D., BARTHA SZ., Szegedi M., Matyó M. edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Ezt a meccset bárhol máshol minimum egy góllal megnyerjük. Nagyon sajnálom, hogy a gyöngyösi csapat nem örülhet tiszta lelkiismerettel a győzelmének, ugyanis hatalmas segítséget kaptak a mérkőzés játékvezetőitől. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, a mutatott játék és a kellő alázat miatt. Örülök annak, hogy nyolc meccs kellett ahhoz hogy elveszítsük veretlenségünket.

 

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U17 GYÖNGYÖS - MAGLÓDI TC 5 - 2 (3 - 0)

Gyöngyös

gól: Sengel T., Gruber B.

sárga lap: Fazekas A., Gyöngyösi B., Filácz K.

 

Maglódi TC: BARANYAI Z. (Hamza K 85p) - Fazekas A., Óvári K., Wéber K., GYÖNGYÖSI B., Filácz K., Sengel T. (Hollósi B. 85p), Fábián D. (Mészáros T 59p), GRUBER B., Kovács B. (Fábián A 46p), Kecskeméti Á. (Kanalas K. 59p) edzők: Baranyai Pál és Filácz Imre

Filácz Imre (edző, Maglódi TC): Az első félidőben jobb volt nálunk ellenfelünk, igaz ehhez jelentős játékezetői segítséget is kaptak. A szünet uátn rendeztük a sorokat és több nagy helyzetet és ziccert is kialakítottunk, de miután ezek nagyrészét kihagytuk nem tudtuk szorosabbá tenni a találkozót. Gratulálok ellenfelünknek a mutatott szép játékáért!

 

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - HATVAN 4 - 0 (1 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep

gól: Fodor E. 2, Szever Á., Kanalas K.

 

Maglódi TC: Morocz I. (Kormány B. 74p) - Nagy L., Fodor E., Muhi V., Papellás P., Szécsi M. (Kovács G. 47p), Greskó L. (Slezák G. 41p), Baranyai Zs. (Mikó Sz. 41p), Szever Á. (Skultéty D. 41p), Mészáros T., Kanalas K.

Bíró Roland (edző): Szerettük volna meglepni az ellenfelünket és ez most sikerült is. Örülök, hogy a csapat betartotta a taktikai utasításokat és szívvel-lélekkel küzdött. Gratulálok a fiúknak a teljesen megérdemelt győzelemhez!

 

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - HATVAN 6 - 0 (4 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep

gól: Pusztai D. 2, Balogh L., Vígh Gy., Kovács G., Tóth B.

sárga lap: Kovács G.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. (Krattinger A. 68p) - Lénárt S., Dózsa R. (Simák T. 68p), Vígh Gy., Kozma P., Kovács G., Fehértói G. (Tóth B. 41p), Lados-Tóth M., Balogh L. (Deme G. 41p), Marosi N. (Ambrózi Á.), Pusztai D. (Ács B. 61p)

Katona Tamás (edző):  A mérkőzésen kreatívan, bátran és agresszívan fociztunk aminek az lett az eredménye hogy az ellenfél egyszer sem tudott eljutni a kapunkig. Bár a Hatvan volt az egyetlen csapat, akik a földön akartak focizni ellenünk és nem csak a rúgd és fuss taktikát alkalmazzák. További sok sikert kívánok a Hatvannak.

futsal202209.jpg

Partnereink