UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (5. forduló)

TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - VECSÉS 30 - 0!!!

Az igen csapadékos időjárás sok helyen közbeszólt a hétvégi forduló lejátszásába. Nekünk ebben a tekintetben szerencsénk volt, hiszen minden korosztályos csapatunk pályára tudott lépni ellentétben például öregfiúk csapatunkkal, akiknek a Cegléd elleni hétfői találkozóját a pálya használhatatlansága miatt későbbre kellett halasztani.

Az U21 és U17 is remizett az Airnergy csapataival szemben, igaz ellentétes szájizzel fogadhattuk a lefújás pillanatát, ugyanis az U21 a 92. percben kapott góllal veszített pontokat, míg az U17 a találkozó vége előtt három perccel egy Sengel Tibor találattal mentett meg legalább egy egységet. Az U21 tehát hiába szerzett hazai pályán négy gólt ellenfelével szemben az eddigi száz százalékos teljesítményének sajnos búcsút kellett intenünk. Azonban a vezető pozícióját még mindig őrzi a Baranyai Pál és Filácz Imre által gardírozott társaság. Másik korosztályuknál ugyanakkor létszámhiánnyal küzdenek. Vasárnap csak 12 emberrel tudott kiállni az U17 és, ha ez még nem lenne elég baj, ráadásként Gruber Bálintot is kiállították, így a hatodik fordulóban méginkább törheti a fejét a két szakvezető.

Az elmúlt héten az is kiderült nagyon jó "házasságot" kötöttünk, ugyanis bőséges a hozomány. Az U14-es, Testvériségtől kapott korosztályunk valósággal berobbant az NB II mezőnyébe. A múlt héten lejátszott Vecsés elleni, második fordulóból bepótolt találkozón Katona Tamás edző csapata valósággal kiütötte ellenfelét. 30! 30-0-ra verték meg a Vecsést, amivel természetesen a tabella élére ugrottak. Érdekesség, hogy a csapat minden tagja legalább egy gólt rúgni tudott. Szombaton a Gödöllő ellen az első szorosabb meccsüket is megvívták, de a győzelmükhöz ezúttal sem fért kétség.

Sajnos az U15 továbbra is pont nélkül áll, igaz itt a várakozások is jóval szerényebbek voltak, mint a többi korosztályunknál.

Tabellák: ITT

NB II. Közép-Kelet 5. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - AIRNERGY-U19 4 - 4 (2 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Pilny M. 2, Földi D., Szegedi M.

sárga lap: Molnár P., Szegedi M.

kiállítva: Silberer R. (a 82. percben)

 

Maglódi TC: Nagy Cs. - KARDOS SZ., Földi D., Gyuga O. (Berta B. 60p), PILNY M., MERCZEL Z., Molnár P. (Silberer R. 46p), Gecse M., Erdősi R. (Bencsik R. 46p), Bartha Sz., Sebők D. (Szegedi M. 46p) edzők: Filácz Imre és Baranyai Pál

Baranyai Pál (edző): A szezon eddigi leggyengébb produkcióját nyújtottuk. Mezőnyben többet birtokoltuk a labdát viszont ellenfelünk nagyon jól megszervezte a védelmét, amit csak nagy nehézségek árán tudtunk feltörni, ráadásul csak azután, hogy gólokat kaptunk. A vége előtt öt perccel ugyan megszereztük a vezetést, de a végén az újabb bekapott gól miatt csak egy pontnak örülhettünk. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak ahhoz, hogy öt forduló elteltével is veretlenek tudtak maradni, ami azt gondolom nagyon szép teljesítmény!

undefined

Pilny Márk (U21) újra megtalálta góllövőcipőjét.

 

NB II. Közép-Kelet 5. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - AIRNERGY 1 - 1 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Sengel T.

sárga lap: Óvári K., Sengel T.

kiállítva: Gruber B. (a 86. percben)

 

Maglódi TC: Hamza K. - KOVÁCS B., Hollósi B. (Hornyák M. 69p), ÓVÁRI K., Wéber K., Gyöngyösi B., Filácz K., SENGEL T., FÁBIÁN D., Szász B., Gruber B.  edzők: Baranyai Pál és Filácz Imre

Baranyai Pál (edző): Éppen csak kitudunk állni, ezért gratulálok annak a tizenkét embernek, aki játékra jelentkezett. Noha kiemeltem egy-két embert, de az egész csapatot dicséret illeti, mert az utolsó pillanatig küzdött, amivel legalább egy pontra rá is szolgált.

 

NB II. Közép-Kelet 5. forduló:

U15 GÖDÖLLŐI SK - MAGLÓDI TC 9 - 0 (7 - 0)

Gödöllő

 

Maglódi TC: Morocz I. - Nagy L., Papellás P., MÉSZÁROS T., Szever Á. - Tukacs T., Kovács G., - Maradics M. (Kormány B. 54p), FODOR E., Baranyai Zs. (Greskó L. 57p) - KANALAS K.

Bíró Roland (edző): Kilenc hiányzó játékos egy nálunk előrébb tartó csapatot is érzékenyen érintene, nem hogy minket. Ettől függetlenül elfogadhatatlan, hogy az első félidőben annyi vér volt bennünk, mint egy csapat óvodásban. Örülök, hogy legalább a második félidőben odatettük magunkat. Ez esetünkben hat-hét helyzetet és csak két kapott gólt jelentett.

 

NB II. Közép-Kelet 2. fordulóból halasztott mérkőzésen:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC  - VECSÉS FC 30 - 0 (14 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep

gól: Balogh L. 9, Pusztai D. 3, Marosi N. 3, Tóth B. 2, Kovács G. 2, Ács B. 2, Lados-Tóth M. 2, Dózsa R., Fehértói G., Lénárt S., Deme G., Nagyistván B., Vígh Gy., Kozma P.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Ács B. (Deme G. 41p), Dózsa R., Lénárt S. (Vígh Gy. 41p), Kozma P., Kovács G., Fehértói G. (Lados-Tóth M. 41p), Pusztai D., Marosi N., Balogh L., Tóth B.

Balogh Lajos (U14) négy bajnokin tizenhárom gólt szerzett, amivel vezeti a góllövőlistát.

 

NB II. Közép-Kelet 5. forduló:

U14 GÖDÖLLŐI SK - TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC 2 - 4 (1 - 1)

Gödöllő

gól: Pusztai D., Tóth B., Vígh Gy., Balogh L.

sárga lap: Lados-Tóth M., Lénárt S., Deme G., Tóth B.

 

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Ács B. (Simák T. 78p), Dózsa R., Lénárt S. (Vígh Gy. 29p), Kozma P., Kovács G., Fehértói G., Pusztai D., Marosi N. (Lados-Tóth M. 41p), Balogh L., Tóth B. (Deme G. 68p)

Katona Tamás (edző): A Vecsés elleni elmaradt mérkőzésünket játszottuk le szerdán. A Tököl elleni mérkőzéssel szemben a helyzeteinket most belőttük ráadásul nagyszámban, így igen meggyőző fölénnyel nyertünk. Sok sikert kívánok a Vecsés csapatának a későbbiekben. Szombaton a Gödöllő elleni rangadót műfűvön játszottuk. Ritkán játszunk ilyen talajon és ez látszott is az első húsz percben. Idővel fokozatosan sikerült felvenni a ritmust és összességében nagyobb is lehetett volna a különbség a találkozó végén. Nagy iramú mérkőzést játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. Ha minden meccsen hasonló tempó lenne annak nagyon örülnénk mivel csak az ilyen meccsekből lehet tanulni. Sok sikert kívánok a Gödöllőnek! Hajrá Tesi!!!!! Hajrá Maglód!!!!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink