MAGLÓDI TC - REAC 0 - 4

Bajor Tibor: "Ahhoz, hogy előrébb lépjünk, mert egy nagyon mély kút aljáról nézünk kifelé, elöször meg kell tanulnunk 1-0 veszteni, nem szabad így kinyirni magunkat."

undefined

NB III., Közép csoport, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - REAC 0 - 4 (0 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Móri T. /9/ (Bertalan D., Hima A.)

gólszerző: Labát D. 47p, Csiszár R. 61p, Kollár B. 67p, Csete K. 76p

sárga lap: Horváth M., Molnár P. ill. Balázs B., Labát D., Kollár Zs., Birtalan J.

Read More

Maglódi TC: Roma G. 4 - Bogdán Sz. 5, Budafai G. 5, Matyó M. 5, Klujber P. 5 – Bencsik R. 5 (Molnár P. 4 76p), Németh Zs. 5, Oroszi B. 5 (Pokorádi D. 4 56p), Horváth M. 5 (Földi D. 5 72p) – Lukács Á. 5, Lukács B. 5 vezetődző: Bajor Tibor.

REAC: Changeliya V. - Balázs B., Labát D., Kollár Zs., Birtalan J., Lászka B., Nagy I., Kiss T., Herbály T. (Csete K. 58p), Lucz V. (Kollár B. 65p), Csiszár R. (Olay B. 74p) vezetőedző: Dzurják József

Egy félidőn keresztül jól tartottuk magunkat, sőt a helyzetek alapján akár vezethettünk is volna. Fordulás után nagy nyomást helyzett ránk a REAC, ami igen hamar góllá is érett és ez végzetesnek bizonyult. Csapatunk ment előre az egyenlítő gól reményében, de kinyíló védelmünket könnyen mattolta többször is a vendég együttes így sajnos újra fájó, nagyarányú vereséget szenvedtünk.

 

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Nehéz értékelni, mert egy nagyon jó csapattal találkoztunk megint, akik edzés számban, rutinban, jelenleg játékban is előrébb tart, mint mi. Az első félidei lehetőségek alapján 3-1 volt nekünk, utána viszont az egyéni hibák, fegyelmezetlenségek eldöntötték a találkozót! Ahhoz, hogy előrébb lépjünk, mert nagyon egy mély kút aljáról nézünk kifelé, elöször meg kell tanulnunk 1-0 veszteni, nem szabad így kinyirni magunkat.

 

Nagyon rosszkor jött az első REAC gól...

Minden gól nagyon rosszkor jön, de erre hatványozottan érvényes. A REAC-nak 48 percig szinte kidolgozott helyzete nem volt. Jól zártuk le a területeket, a megbeszéltek nagy részét is betartották, tehát nem utalt semmi arra, hogy összeessünk. A második mérkőzés, második félideje kezdődik ellenfél góllal, amin sürgősen változtatni kell. Néhány játékos felfogását át kell majd alakítani, élesebben kell edzeni, akkor a bajnokin nem jön a blokk. Bár tegnap sajnos épp néhány húzó emberen éreztem, hogy tompább fejben és lábban egyaránt. Padon még nem mindenkit tudunk pótolni, kevés a minőségi cserénk, akikkel mélyebben be le lehetne nyúlni mérkőzés közben a csapat szerkezetébe.

 

Egy félidő már jott döntetlenre. Ez jó jel is lehet?

Kozármislenyben egy jó félóra volt értékelhető, itt 48 perc, de ezt a csúnya játékot kilencvenig játszák. Alapozni lehet erre, de már a versenyidőszak megy.....Nagyon kiváncsi lettem volna, ha mi szerzünk vezetést a lehetőségeinkből, akkor hogyan alakul az eredmény. A fociban viszont nincsen ha, és hosszú távon mindig a jó van elöl, és a gyengébb hátul. Dolgoznunk kell, még többet, mert ami eddig volt az úgy látszik kevés, az osztály legjobbjaival szemben. Továbbra is bízom a játékosaimban, együtt megoldjuk, amit meg kell. Hétfőtől egy új bajnokság kezdődik, most hasonló csapatok következnek, mint mi. Ezeken kell a lehető legjobban szerepelni, bár az ilyen rajtot elfelejteni nem lesz egyszerű.

Dzurják József (vezetőedző, REAC): Bebizonyosodott, hogy nincs könnyű mérkőzés ebben az osztályban. Az első félidőben rossz felfogásban játszottunk a betömörülő hazaiak ellen, a második játékrészre viszont sikerült átállítani a fejeket, és feljavult játékkal magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet. (forrás: Sportszelet újság)

 

További eredmények:

SZEOL - Vác 0 - 1

Gyula - Baja 3 - 1

Orosháza - Kozármisleny 0 - 2

Bölcske - Szekszárd 1 - 2

Monor - Dabas 3 - 2

U7.jpg

Partnereink