MAGLÓD-HELLOPARKS II. - KISALAG 6 - 1

Igaz a nyolcadik fordulóig kellett várnunk, de végre megszerezte első győzelmét tartalék együttesünk. A Kisalag elleni találkozón végre "kiszakadt a gólzsák" és hat gólt szerezve, magabiztos győzelmet arattak Balogh Sándor tanítványai. Érdekesség, hogy a vendég együttesben Teiner Gergő és Skultéty Dávid személyében két olyan maglódi labdarúgó is pályára lépett, akik évekig erősítették különböző korosztályos csapatainkat.

Pest vármegyei IV. osztály, Északnyugati csoport, 8. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS II. - KISALAG SC 6 - 1 (5 - 1)

Maglód, 50 néző, jv: Horváth A. (Tompos L., Cziegler D.)

gól: Buzás P. 2, Garai R., Havasi L., Palicz J., Nagy Zs. ill. Karlovszky F.

sárga lap: Puskás P., Papp A..

Maglódi TC II.: Lunczner Gy. - Buzás P. - Borsi M., Havasi L. (Szilágyi B. 83p), Kámán G. (Molnár D. 83p), Garai R., Palicz J. (Cili D. 61p), Kádár D. 83p (Szarvas K. 83p), Nagy Zs., Buzás P. (Piller B. 83p), Nagy K., Mondai G. edző: Balogh Sándor

Read More

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével. A modern futball alapelveit követve irányítottuk a mérkőzést, végig domináltunk, és folyamatos nyomást gyakoroltunk az ellenfelünkre. A helyzetkihasználásunk szinte tökéletes volt, ami különösen örömteli, hiszen az elmúlt időszakban az egyik legnagyobb gyengeségünk volt. Az átmeneteket a játék különböző fázisai között gyorsan és hatékonyan hajtottuk végre, ez is hozzájárult a magabiztos győzelemhez. Kezdeményező, kreatív játékot mutattunk be, ami meghozta az eredményét. Szeretnék külön gratulálni Cili Daninak, aki 16 évesen debütált a felnőttek között. Hatalmas tehetség, és remekül beilleszkedett a csapatba. Ez az első lépése egy ígéretes karrier felé, és biztos vagyok benne, hogy még sok örömöt fog okozni a szurkolóknak és a csapatnak is. Gratulálok a csapatnak az első győzelméhez, a Kisalagnak pedig további sok sikert kívánok!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink