DUNAKESZI II - MAGLÓD-HELLOPARKS II. 3 - 1

Noha már az első percben hátrányba került második számú csapatunk, a folytatásban mutatott játéka alapján akár győzelemre is rászolgáltak volna Balogh Sándor játékosai. Az egyenlítés ugyan összejött, de a visszavont góljaink, valamint a kihagyott ziccerek végül megbosszulták magukat és az éllovas Dunakeszi ellen végül nem jött össze a bravúrszámba menő pontszerzés.

Pest vármegyei IV. osztály, Északnyugati csoport, 5. forduló:

VS DUNAKESZI II. - MAGLÓD-HELLOPARKS II. 3 - 1 (1 - 0)

Dunakeszi, 60 néző, jv: Pető T. (Máté A., Varga A.)

gól: Ónodi T., Sándor A., Bábolnai D. (11-esből) ill. Kádár D.

sárga lap: Bábolnai D. ill. Havasi L.

Maglódi TC II.: Lunczner Gy. - Nagy K., Nagy Zs., Kádár D., Kovács Á., Buzás P., Borsi M., Mondai G., Kovács Sz. (Palicz J. 70p), Havasi L., Földváry V. játékos-edző: Balogh Sándor

Read More

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Ismét elveszítettünk egy győztes mérkőzést. A korai bekapott gólra szerencsére jól reagáltunk, két gólt is szereztünk, amiket sajnos nem adtak meg, illetve két ziccerünk is volt, amiket nem tudtunk kihasználni. Szünet után egyenlítettünk, majd egy újabb ziccert rontottunk, miután két egyéni hibát kihasználva büntetett a hazai csapat. A játékot tekintve jobban játszottunk, de a megbeszéltektől lényegesen eltértünk. Aminek örülök az az, hogy érezhető a fejlődés, ennél még sokkal több van ebben a csapatban. Gratulálok ellenfelünknek, a csapatomnak pedig fel a fejjel!

U15maglod.jpg

Partnereink