MAGLÓD-HELLOPARKS - ECSER 2 - 2

Felnőtt együttesünk továbbra is őrzi több mint egy éves hazai veretlenségét de most csak egy ponttal tudtuk gyarapítani eddig megszerzett pontjaink számát. Hiába domináltunk mi a találkozó nagy részében, az Ecser csapatának kevesebb lehetőség is elég volt a döntetlenhez.

Első csapatunkkal, tétmeccsen, majd negyed évszázad után találkoztunk újra nyugati szomszédunkkal. Nem is csoda, hogy a szokásosnál nagyobb várakozás előzte meg a találkozót. Szép számú vendég szurkoló érkezett az összecsapásra, akik jól megfértek a lelátón drukkereinkkel. Sportszerű buzdítás közepette zajlott le a fordulatos mérkőzés, ahol elmondhatjuk, hogy értékes pontokat veszítettünk. Ha röviden összeszeretnénk foglalni a látottakat, elmondhatjuk, hogy jól kezdtünk, de az Ecser, egy átlövés után első helyzetéből megszerezte a vezetést. Hátrányba került csapatunk elkezdetett kapkodni, az edző által kért taktikai utasításokat nem tartották be a játékosok. Nagy nehézségek árán, de végül sikerült az egyenlítés még a félidő előtt. A szünet után nagy lendülettel kezdtünk, a vezetés is sikerült megszereznünk, majd meccslabdánk is volt, de üres kapura három méterről sem sikerült betalálnunk, igaz az utolsó pillanatban felpattant a labda ez érkező Pintér András előtt. A kihagyott helyzet végül sokba került, hiszen a vendégek egy szöglet után mattolni tudták a védelmünket, mely után már nem tudtuk megújulni és feltörni ellenfelünk védelmét. Nem történt tragédia, őszi szereplésünk így is várakozáson felüli, viszont ébresztőleg hathat, hogy a győzelemért bizony nagyobb koncentrációval kell majd pályára lépnünk későbbiekben. Legközelebb az északi szomszédunk, vagyis a Pécel ellen.

Pest megyei II. osztály, Északi csoport, 12. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ECSER SE 2 - 2 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 200 néző, jv: Nemes A. (Horváth B., Balogh B.)

gól: Pintér A., Tóth G. ill. Aszódi M. 2

sárga lap: Halász B., Posta N., Sándor J., Nahóczky B., Véglás P.

Maglódi TC: Schritt M. - Posta N. (Kertész Z. 55p), Halász B., Véglás P., Dallos L. - Sándor J., Ivancsó D., Kolozsvári L., Tóth G. - Pintér A. (Nahóczky B. 77p), Sándli M. (Szalai M. 77p) edző: Rakita Gábor

Ecser SE: Pomázi D. - Bakacsi M., Vágó B. (Oláh-Sebők Z. 66p), István B. (Bartha T. 84p), Tóth D. (Szabó T. 46p), Szabó M., Ferenczy D. (Kaldenekker M. 90p), Pósán D., Nagy B., Peszmeg V., Aszódi M. edző: Peszmeg Viktor

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Ha a helyezések miatt nem is, de a szomszédság miatt mindenképpen rangadónak volt titulálható a mai mérkőzés, főleg úgy hogy hosszú évek óta nem is volt hasonló. A pályán mutatott játék a várakozásoknak megfelelő volt és bár döntetlen lett a vége én ezt vereségnek élem meg. Mind játékban, mind erőben felülmúltuk ellenfelünket, 2-1-nél meg volt a meccslabdánk is, de a rossz talaj megtréfált minket. Ha nem is azonnal, de az Ecser megbosszulta, hogy nem tudtuk lezárni a találkozót. 2-2 után is mentünk előre, de újabb gólt már nem sikerült szereznünk. Az, hogy így alakult, abban az én felelősségem is benne van, hiszen a cserékkel nem jól nyúltam bele a találkozóba. Viszont csapatként is többet kellett volna nyújtanunk, kicsit keményebben kellett volna beleállnunk a mérkőzésbe, nagyobb agilitással könnyedén meglehetett volna a három pont, míg a véleményem szerint az élete meccsét játszó Ecser, kiharcolta a számukra jó eredményt. Remélem mindannyian tanultunk a mérkőzésből! Nem kell lógatnunk a fejünket! Megyünk tovább és a hátralévő mérkőzésekből megpróbáljuk a legtöbbet kihozni.

U14farsang.jpg

Partnereink