U19: NYERETLEN MECCSEK

Jó tavaszi rajtot követően, úgy tűnik hullámvölgybe került csapatunk. A törökbálinti fiaskó után az Isaszeg együttese ellen döntetlent játszottunk, majd Nagykátán kaptunk ki 4-2-re. Búslakodnunk nem kell, hiszen messze van még a bajnokság vége, Balogh Sándor edzőnek van még ideje felrázni a csapatot.

U19-es Pest megyei I. osztály, 4. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ISASZEG 2 - 2 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Józsa F. (Visnyei B.)

gól: Holló M., Kertész Z. ill. Hanák M. 2

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B., Ecsedi B. (Szalai M. 46p), Kristóf L., Meczner K., Kertész Z., Holló M. (Lajti L. 60p), Nádházi P. (Ernhöffer M. 46p), Földváry V. (Bertalan H. 46p), Ofella G., Nagy L.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Javítani szerettünk volna a Törökbálint elleni zakót követően, de ez sajnos nem sikerült. Konkrétan ajándékoztunk nekik két gólt és egy pontot húsvétra. A mérkőzést vissza fogjuk nézni, a játékbeli hibákat pedig átbeszéljük és igyekszünk kijavítani. Hajrá Maglód!

---

 

U19-es Pest megyei I. osztály, 6. forduló:

 

NAGYKÁTA - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 2 (1 - 1)
Nagykáta, jv: Kun A. (Kecső R.)

 

gól: Patócs G., Pesti Sz., Gulyás B. (11-esből), Nyakas D. ill. Szalai M. 2

kiállítva: Nádházi P. a 64. percben a játékvezető megsértéséért

 

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B., Meczner K. (Piller B. 83p), Szalai M., Kristóf L., Ernhöffer M. (Bertalan H. 71p), Kertész Z. (Ofella G. 46p), Lajti L. (Holló M. 25p), Nagy L., Földváry V., Nádházi P.

 

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nem tudom mikor játszottunk utoljára ennyire kicsi és rossz minőségű pályán, az oldalvonal három lépésre volt a tizenhatostól, a félpálya meg már lövőtávnak számított. Egyértelműen nem nekünk kedveztek a körülmények, sajnos megint rá voltunk kényszerülve az erőfocira. A 64. percig meccsben voltunk, majd jogosan kiállították az egyik belső védőmet, az ellenfél kapott egy büntetőt, ami még általuk is vitatott volt. Mostanság rengeteget hibázunk és ebből élnek az ellenfelek. Viszont az már pozitív, hogy a mentalitás olyan volt, ami miatt szeretik ezt a közösséget, Szalai Milánnak pedig gratulálok a duplázáshoz! Gratulálok a csapatnak!

 

 

U14farsang.jpg

Partnereink