BUDAKALÁSZ - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 2

undefined

Amilyen boldogok lehettünk az elmúlt hétvégén a Gyömrő ellen, a ráadás perceiben megszerzett győzelem miatt, most legalább annyira kesereghetünk a 94. percben elvesztett kettő értékes pont miatt.

A velünk megegyező mutatóval álló Budakalász ellen fontos lett volt a három megszerezhető pontra, amihez sikerült is jó játékkal előrukkolnunk. Balló Harold góljának köszönhetően már a 8. percben vezettünk, majd a szünet után hat perccel, Papp Richárd gólja után már kétgólos előny birtokában voltunk, de képesek voltunk visszahozni ellenfelünket a mérkőzésbe. Pásztor szépítése után Bene Máté a 16-oson kívül kézzel ütött a labdába, így az őszi szezonban már másodjára mehetett idő előtt zuhanyozni. Az emberhátrányt nem tudtuk "kibekkelni", így újabb döntetlennel gazdagodhattunk. Egyrészt örülhetünk, hiszen öt meccse veretlenek vagyunk, másrészt ez a sok remi nem jó ahhoz, hogy elszakadjunk az alsóháztól.

Pest megyei I. osztály, 12. forduló:

BUDAKALÁSZ - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 2 (0 - 2)

Budakalász 100 néző, jv: Kovács B. (Molnár A., Krózser A.)

gól: Pásztor D., Fritz O. ill Balló H., Papp R.

sárga lap: Somorjai T., Billein B., Sovák M. ill. Hajdu B., Véglás P., Papp R., Fischer Zs.

kiállítva: Bene M. a 79. percben

Budakalász: Szücs M. - Somorjai T., Csánki K., Fritz O., Billein B., Veres V. (Dombai B. 46p), Dollinger Gy. (Békási A. 20p), Pásztor D., Vincze K., Gerhardt Á. (Kaprinyák I. 63p), Sovák M. edző: Bajzát Péter

Read More

Maglódi TC: Bene M. - Véglás P., Garics G., Lázár Zs., Kalina T. - Vékei N., Hajdu B. - Sándli M. (Papp R. 39p), Horváth R. (Poncok Cs. 77p), Seregy T. (Botlik D. 80p) - Balló H. (Fischer Zs. 67p) edző: Rakita Gábor

Rakita Gábor (vezetőedző, Maglódi TC): Vannak olyan meccsek, amikor a "fagyi visszanyal", vagyis most nekünk sikerült pontokat veszíteni az utolsó percekben. Azért fájó a döntetlen, mert jól játszottunk, a mérkőzés nagyrészében vezettünk, 2-0-nál végleg el is dönthettük volna a találkozót, de bizonyos szituációkban rutintalan döntéseket hoztunk, aminek megfizettük az árát. Nem csüggedünk, megyünk tovább és a hátralévő fordulókban igyekszünk minél több pontot gyűjteni.

undefined

U13 csapatkep.jpg

Partnereink