UP EREDMÉNYEK: FORDULATOS MÉRKŐZÉSEKET JÁTSZOTTUNK

Az elmúlt hétvégén lejátszotta első bajnoki mérkőzését U13-as, illetve U19-es korosztályunk. Mindkét együttesünk igen izgalmas találkozót játszott, hiszen folyamatosan potyogtak a gólok, felválta rúgták a gólokat. A Sándli Márk vezette U13 végül egy góllal jobbnak bizonyult a mogyoródi fiataloknál, míg Balogh Sándor fiai ugyan a félidőben még 2-1-re vezetett a Sülysáp ellen, ám a fordulást követően végül nyerni a tavalyi bajnok. Az U16 későbbre halasztott a Gyömrő elleni bajnoki mérkőzését.

U19-es bajnokság, első szakasz, E-csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI-HELLOPARKS - SÜLYSÁP GYF. 2 - 3 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Risz D. (Szita D.)

gól: Kopunovic D., Csongrádi K. ill. Szabó G. (11-esből), Ferenc P., Farkas B.

sárga lap: Nagy L., Neményi B. ill. Farkas B.

Maglódi TC: Nyilas L. - Ofella G. (Farkas B. 46p), Osvalda G., Szalai M., Kristóf L., Kopunovic D., Holló M. (Ernhöffer M. 75p), Földváry V. (Neményi B. 46p), Csongrádi K., Meczner K. (Garai R. 85p), Nagy L.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Ezen a hétvégén nem állt mellettünk a szerencse. Tudtuk, hogy az első fordulóban egy olyan csapat látogat el hozzánk, akik az előző szezont veretlenül nyerték meg. Hiába vezettünk kétszer is, gyakorlatilag kiengedtük a kezünkből a győzelmet. Három olyan gólt kaptunk, amik elkerülhetők lettek volna. Egy perc alatt nem szabad két gólt kapni. A második félidőben nem tudtunk mit kezdeni a folyamatos presszinggel. Kértem a srácokat, hogy ne mutogassunk egymásra, mivel egy csapat vagyunk. Együtt sírunk, együtt nevetünk! Pozitívan kell hozzá állni, a vereségből tudunk tanulni!

---

U13-as bajnokság, első szakasz, C-csoport, 1. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD FC 5 - 4 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Cseresnyés Cs. (Zsélyi Cs.)

gól: Valló P. 4, Teplán Á. ill. Mészáros Á. 2, Dizmatsek Á. 2

Maglódi TC: Szénási B. - Ochtinszki T., Balogh M., Valló P., Németh L., Molnár Cs., Molnár Botond, Molnár Bálint, Teplán Á. cserék: Lucza A., Herendi B., Vánkos D., Török Zs.

Sándli Márk (edző, Maglódi TC): Gratulálok a Mogyoród csapatának, egy igazán jó meccset játszottunk, úgy gondolom a gyerekek fejlődéséhez ilyen meccseket kellene mindig játszanunk. Úgy vélem jól játszottunk, sok olyan dolgot kaptam vissza, amit edzésen gyakorolunk, de sokat és keményen kell még dolgoznunk ahhoz, hogy végig tudjuk ezt a teljesítményt nyújtani. Gratulálok a csapatnak, a szülőknek pedig köszönöm hogy ebben a nehéz augusztusi időszakban próbálták minél többször hozni a gyerekeket edzésre.

 

U212015.jpg

Partnereink