ÖREGFIÚK: DOBOGÓN TELELÜNK

Öregfiúk együttesünk szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az U13-as gárdánkhoz hasonlóan az összes őszre tervezett mérkőzését letudta szigorítások bevezetése előtt, így nem kell tavaszra sűríteni a programjukat. Noha volt egy kis hullámvölgy a teljesítményükben, viszont három győzelemmel zárták a szezont, így továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért.

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 8. forduló:

KEREPES - MAGLÓDI TC 4 - 5 (1 - 5)

Kerepes, jv: Ferenczi D. (Pető T., Antal M.)

gól: Lakatos S. 2, Benkő L., Uzsoki I. ill. Izsold D. 2, Tóth L. 2, Csaba Zs.

Maglódi TC: Nagy Z. - Csaba Zs., Veres L., Sinkó P., Elekes Zs., Metz Gy., Tabányi T., Izsold D., Tóth L., Budafai G., Halász Z. cserék: Veréb K., Klusóczki B., Tutor Cs.

---

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 9. forduló:

CSÖMÖR KSK - MAGLÓDI TC 2 - 3 (1 - 1)

Csömör, jv: Kovács P. (Rizk A., Pallai P.)

gól: Szőcs T. 2. ill. Csaba Zs. 2, Veres L.

Maglódi TC: Tutor Cs. - Csaba Zs., Veres L., Gorza P., Elekes Zs., Csaba S., Lovas R., Metz Gy., Tabányi T., Görög Zs., Tóth L. cserék: Merczel J., Veréb K., Szabó G., Csabai G., Klusóczki B.


Veres István László (a csapat játékosa): Ha nehezen is, de sikerrel abszolváltuk utolsó mérkőzéseinket. A nehézséget az okozta, hogy sérülések és egyéb dolgok miatt nem a legjobb összeállításban tudtunk pályára lépni Kerepesen és Csömörön, bár ez igaz volt a szezon nagy részét tekintve is.

A dobogó azért bőven megvan így is. Ha nincsenek a hátráltató tényezők az első hely is meg lett volna?

Azt gondolom jól sikerült a szezonunk, talán a Fót II. elleni döntetlen az, ami kilóg a sorból, mert ellenük kötelező lett volna a három pont megszerzése. A Kistarcsa elleni vereség, illetve az Üllővel szemben elért döntetlenünk már kalkulálható is lehetett, hiszen jó csapatokról beszélünk. Az élbolyban vagyunk, ha tavasszal sikerült a legjobb formánkat hozni, ideális kerettel felállni, esélyünk lehet az aranyra is.

A keret stabil, vagy várható benne változás a télen?

Jelentkező mindig sok van, de az igazolásig, átigazolásig mindig csak kevesen jutnak el. Kevés emberben van meg az elszántság, pedig mi mindenkit szeretettel várunk. Az egyik pillérünk, Rakita Gábor jövője is kérdéses. Ősszel is csak három mérkőzésen tudott segíteni minket. Valószínű tavasszal is hasonló lesz a helyzet, így az ő pótlásáról mindenképpen gondoskodnunk kellene. Reméljük sikerül, vagy az lenne a legjobb, ha újra a rendelkezésünkre tudna állni!

U132014.jpg

Partnereink