HÁROM FEJESGÓLLAL NYERTÜNK A BAJNOKI RAJTON

(kép forrása: Gödöllői Sport Klub facebook)

A sorsolás szeszélye folytán a bajnokságot is a Gödöllő vendégeként kezdhettük el. A kupában hiába domináltunk végig, hiába rúgtunk kapufákat mégis ellenfelünk örülhetett a találkozó végén. A vasárnapi találkozó első félideje ennek szöges ellentéte volt. Pintér András fejesével a második percben megszereztük a vezetést, majd érthetetlen módon a játék minden elemében felülmúlt minket a hazai csapat. Valós tudásunk csekély százalékát sem nyújtottuk, ennek ellenére egy szabadrúgást követő Vágó Zoli bólintás mégis kettőre növelte előnyünket, miközben a Gödöllő képtelen volt gólokra váltani fölényét. A szünet után sokkal jobb felfogásban játszottunk, stabilabbá váltunk, így a találkozó hajrájában újabb találatot jegyezhettünk fel, amikor Seregy Tamás zseniális beadását Horváth Richárd fejjel értékesítette. Az eredménnyel mindenképpen elégedettek lehetünk, a második félidei teljesítményünkre pedig alapozhatunk is a későbbiekben.

Pest megyei I. osztály, 1. forduló:

GÖDÖLLŐI SK - MAGLÓDI TC 0 - 3 (0 - 2)

Gödöllő, 200 néző, jv: Futó T. (Bíró Zs., Mákos M.)

gól: Pintér A. 2p, Vágó Z. 30p, Horváth R. 84p

sárga lap: Milkó D., Rakonczay A., Koziorowski R., Tóth-Ilkó Á., Hámor Zs. ill. Kőbányai R., Borsos G., Németh R.

Gödöllő: Hesz Gy. - Hevesi M., Nagy B., Milkó D., Hámor Zs., Richter T., Koziorowski R., Balogh B. (Méhes P. 50p), Tóth-Ilkó Á. (Rakonczay A. 90p), Munkácsi M. (Dolhai G. 74p), Mudroch M. vezetőedző: Hevesi Tamás

Maglódi TC: Bene M. - Kőbányai R. (Tatai T. 71p), Borsos G., Vágó Z., Poncok Cs. (Horváth R. 77p), Németh R., Pintér A. (Németh Zs. 90p), Rajz M., Seregy T., Garics G., Kalina T. vezetőedző: Kopunovics Goran

Hevesi Tamás (vezetőedző, Gödöllői SK): Szavakat nem találok, hiszen több meccsre való helyzetet dolgoztunk ki, lőttünk három kapufát. Úgy látszik, a sors nem szerette volna nekünk adni ezt a mérkőzést. Mi domináltunk, mi futballoztunk, de az ellenfél három bedobásból, illetve pontrúgásból három gólt szerzett. (forrás: Gödöllői Sport Klub facebook)

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Gyorsan vezetést szereztünk, majd borzasztóan rosszul folytattuk a találkozót. Képtelenek voltunk felülkerekedni ellenfelünkön, minden párharcot elveszítettünk, nem tudtuk irányítani találkozót, sok hibát vétettünk, amiből a Gödöllő sorra vezette a támadásait, de valahogy sikerült ezeket átvészelnünk. A második gólunk után némileg javult a játékunk, de közel sem az elvárható módon. A második félidőben már más arcunkat mutattuk. Nyomást tudtunk gyakorolni a hazaiakra, meggyőzőbb teljesítménnyel rukkoltunk elő, erőnlétben is felülmúltuk őket, így mondhatom, hogy a második játékrész alapján mindenképpen megérdemelt a győzelmünk. Nem szabad még egyszer ilyen produktummal előrukkolnunk, mint most az első félidőben, mert más ellenfelek már könnyen lehet gólokkal büntetnék az ilyen teljesítményt. Természetesen örülünk a három pontnak, de szerénynek kell maradnunk!

U14farsang.jpg

Partnereink