VÁGÓ ÉS ZÁMBÓ IS A FEDÉLZETEN

Vágó Zoltán és Zámbó Tibor

A Magyar Kupa és a bajnoki rajtra készülve újabb játékosokkal erősítettük meg keretünket. Egyikük a védőposzton bevethető Vágó Zoltán, aki a labdarússal való ismerkedést nálunk kezdte el, majd kiemelkedő tehetségére hamar felfigyeltek magasabban jegyzett egyesületek is. Az MTK és a Paks utánpótlásában öt évet fejlődhetett, majd az NB3-as Szabadkikötő érintésével igazol hozzánk. A másik játékos a Jászfényszaru csapatától érkező Zámbó Tibor, aki a támadószekcióban kaphat szerepet.

A kövekező bajnokságban már nem lép pályára színeinkben Lukács Bálint, aki nem kevesebb mint nyolc évet húzott le csapatunknál és számtalan fontos gól fűződik a nevéhez.

A Gödöllő elleni, jövő vasárnapi Magyar Kupa mérkőzés főpróbájaként szombaton a Testvériség együttesét fogadtuk Gyömrőn.

 

 

Noha a keretünk folyamatosan bővül, a találkozón különböző elfoglaltságok és sérülések miatt csak egy cserével léptünk pályára. A budapesti első osztályban szereplő ellenfelünk ellen számtalan ziccert sikerült kihagynunk és végül csak sovány 1-0-ás győzelmet arattunk.

MAGLÓDI TC - TESTVÉRISÉG 1 - 0 (1 - 0)

g: Pintér A.

 

következő mérkőzés:

augusztus 2., vasárnap, 17:00:

Magyar Kupa Pest megyei ág, 1. forduló:

GÖDÖLLŐI SK - MAGLÓDI TC

Gödöllő

U132014.jpg

Partnereink