Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, τον Πάνο!

fotó: Horváth György

 

 

Alighogy véget ért felnőtt labdarúgó csapatunk várakozáson felül teljesített őszi szezonja, rögtön kiderült a tavaszi rajtot már egyik legjobb játékosunk, Kourdakis Panagiotis nélkül kell majd elkezdenünk. Noha több együttes érdeklődését is felkeltette a görög védő, de nem egy másik csapat miatt hagy el minket, hanem azért, mert Luxemburgban vállaltak munkát párjával, és költözés előtt állnak. Korábban a PAOK Szalonikivel, illetve az OFI Krétával a görög élvonalban is megfordult játékos nem csak kiváló védőmunkájával tűnt ki, hanem rendkívül barátságos természetével, szerénységével is, így nem csoda, hogy a játékostársak, edzők, vezetők és

a szurkolók is hamar megkedvelték. Panosz  - ahogy mindenki nevezte – 2018 márciusában lett a játékosunk. Minden mérkőzésen - amikor Goran Kopunovics, vagy Nahóczky Attila rendelkezésére tudott állni-, kezdőként lépett pályára. 51 bajnoki és 8 kupa találkozón öltötte magára a maglódi szerelést, amelyben hatszor tudott eredményes lenni. Ha gólt szerzett, nyertünk is. A jelenleg futó pontvadászatban, a Százhalombatta ellen, büntetőből rúgott két gólja ért számunkra három pontot.

Köszönünk mindent Panosz! Reméljük hallunk még a sikereidről, akár itt a Maglód csapatában! Mindig szeretettel várunk vissza!

Thank you very much for everything, Panos! We are looking forward to hearing from your football success – might as well here, in the team of Maglód! We warmly welcome you back anytime!

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink