MK: BÜNTETŐKKEL JUTOTTUNK TÚL A TÖRTELEN

Ahogy tavaly, úgy most is a Törtel ellen kezdtük a Magyar Kupa Pest megyei ágában. Az előző szezonban könnyedén, 4-0-al jutottunk tovább és bár most is négy gól esett, de egyenlő elosztásban.

Igaznak bizonyultak hírek, miszerint átalakult a Törtel kerete, hiszen nagyon sok meghatározó játékos távozott tőlük, de a helyükre érkező fiatal játékosok, nagyon lelkesnek bizonyultak és igen megnehezítették a dolgunkat. A szoros eredményhez persze mi is kellettünk, hiszen rengeteg nagy helyzetet elpuskáztunk a hazaiak kapuja előtt, és ennek eredményeképpen az utolsó percig izgulnunk kellett. A 0-0-ás első félidőt követően Rajz Miklós révén büntetőből szereztük meg a vezetés, majd a hazaiak Viniczai Viktor révén ugyancsak 11-esből és egy szabadrúgásból fordítottak. A 89. percben megint Rajz jött, aki végül döntetlenre mentette a mérkőzést és így 11-esekkel kellett eldönteni ki jut tovább a 3. fordulóba. A szétlövés alkalmával mi céloztunk jobban, hiszen mind az öt játékosunk, vagyis Garics, Kourdakis, Borsos, Horváth és Rajz is teljesítette a rá bíztott feladatot, míg Bene Máté hárított egy hazai próbálkozást.

A 3. fordulóra ismét nehéz feladatot kaptunk, hiszen a bajnoki címre (is) törő Vecsés csapatához látogatunk.

Magyar Kupa, Pest megyei ág, 2. forduló:

TÖRTEL - MAGLÓDI TC 2 - 2 (0 - 0) - büntetőkkel 4-5

Törtel, 50 néző

jv: Moldván I. (Albert G., Kovács T.)

gól: Viniczai V. 2 (egyet 11-esből) ill. Rajz M. 2 (egyet 11-esből)

Törtel: Sándor B. - Rabi M. (Szlota O. 77p), Egervári M., Majoros Sz., Viniczai V., Petrik S., Szlezák B., Pataki Á., Fazekas Z. (Orbán K. 81p), Schmidt B., Szabó Gy.  edző: Kecskeméti József

Maglódi TC: Bene M. - Borsos G., Garics G., Németh Zs., Lukács B. (Horváth R. 46p), Németh R. (Budafai G. 81p), Rajz M., Kourdakis P., Vincze L., Számpor E., Kalina T. (Poncok Cs. 84p). vezetőedző: Kopunovics Goran

Kopunovics Goran (vezetőedző, Maglódi TC): Jól jött nekünk ez a mérkőzés. Tudtam, hogy borzasztóan nehéz lesz játszani átalakulóban lévő ellenfelünk ellen, akik mindent meg is tettek a siker érdekében. Most is bizonyítást nyert, hogy mindegy hogy milyen hírek jönnek, úgyis a pályán derül ki, hogy ki milyen játékerőt képvisel. A Törtel három helyzetéből kettő gólt rúgott, míg mi tíz ziccert hibáztunk, így könnyen ki is eshettünk volna, de hála Istennek a büntetőket berúgtuk és továbbjutottunk. A csapatnak mindenesetre gratulálok, mert jó arcunkat mutattuk, nyerni akartunk, ami nagyon pozitív, mert erre tudunk építeni. Időben vagyunk, dolgozunk, a hibákat kijavítjuk, mert mi a bajnokságban akarunk elsődlegesen helytállni.

A következő fordulóban Vecsésre látogatunk.

Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de kár keseregni ezen. Most a Vecsés ellen kell bizonyítanunk és nem fogunk megijedni tőlük cseppet sem. Mindenképpen nyerni megyünk Vecsésre, ahol jó mérkőzésre számítok és nem mellékesen bajnoki főpróbának is megfelelő lesz.

U7_2022.jpg

Partnereink