U7: ÜGYES JÁTÉKKAL, SZÉP EREDMÉNYEKKEL ZÁRTUK A SZEZONT

Játékosaink balról-jobbra: Luca Dávid, Jáger Ádám, Vágó Zsombor, Ferencz Tamás, Nagy András, Szigeti Vince, Nagy Kornél, Molnár Kristóf

Legkisebb korosztályunk - a tavalyi évhez hasonlóan -  újra a gödöllői Juniális Kupán zárta a szezont. A 24 együttest felvonultató rendezvényre két együttesünket neveztük, hogy a gyerekek minél többet, minél kevesebb állásidővel játszhassanak. Noha igyekeztek egyforma "erősségű" együtteseket kialakítani az edzők, az eredményekben mindez nem mutatkozott meg, hiszen a sárga csapatunk némileg jobb napot fogott ki, mint a kék. Előbbi a 10., utóbbi a 22. helyen végzett, ami csak formális, hiszen a végeredmény ebben a korosztályban még teljesen másodlagos, így minden résztvevő győztesnek érezhette magát és aranyérmet is kapott.

Eredményeink:

Maglódi TC sárga - Carvalho Brazil Focisuli I. 1 - 7

Maglódi TC sárga - Gödöllői SK I. 3 - 3

Maglódi TC sárga - Tökmag Focisuli 4 - 0

Maglódi TC sárga - III. Kerület 3 - 4

Maglódi TC sárga - Százhalombatta 3 - 2

Csapatunk a csoportja 3. helyén végzett.

 

9-13. helyért:

Maglódi TC sárga - Jászberény 4 - 1

9. helyért:

Maglódi TC sárga - Eger 1 - 3

-----

Maglódi TC kék - FC Hatvan 2 - 6

Maglódi TC kék - Eger 0 - 6

Maglódi TC kék - Gödöllői SK II. 2 - 3

Maglódi TC kék - Debreceni VSC 0 - 10

Maglódi TC kék - Mészöly Focisuli 1 - 4

Csapatunk a csoportja 6. helyén végzett.

 

21-24. helyért:

Maglódi TC kék - Carvalho Brazil Focisuli II. 3 - 1

21. helyért:

Maglódi TC kék - Tökmag Focisuli 1 - 3

 

Bíró Roland (edző): Minden elismerésünk a srácoké, hiszen tűző napsütésben, igen nagy melegben, az utolsó másodpercig küzdöttek, hajtottak, remek támadásokat vezettek, határozottan védekeztek és nem utolsó sorban szép gólokat szereztek. A sárga csapat - az első meccset leszámítva - kevésbé volt megilletődve, az edzéseken gyakoroltakat többet alkalmazták, ezért némileg több sikerélményük volt, mint a kékben játszó, picit tompább teljesítménnyel előrukkoló társaiknak. Összeségében azt gondolom, hogy a célunkat elértük, hiszen minden játékosunknak nagy élmény volt ez a megmérettetés, ráadásul Lévai Csaba kollégámmal örömmel konstatáltuk, hogy csapatunk fejlődése a megfelelő ütemben halad. Minden játékosnak köszönjük az egész éves munkáját, szorgalmát és kellemes nyarat kívánunk nekik!

U15maglod.jpg

Partnereink