U19: KÁR VOLT A KIÁLLÍTÁSÉRT

Csapatunk az élmezőnyhöz tartozó Nagykörős csapatánál vizitált az elmúlt hétvégén, és bár ismét több meghatározó játékosunk hiányzott, egy félidőn keresztül méltó ellenfele voltunk a riválisnak. Sajnos egy igen szigorú, vagyis nem túl következetes döntés miatt létszámhátrányba kerültünk, ami miatt elveszítettük mind a lendületünket, mind a lelkesedésünket. A gárda ettől függetlenül dicséretet érdemel, hiszen Mészáros Tamás góljával 44. percig vezettünk! A második játékrészt pedig felejtsük el!

Pest megyei bajnokság, Délkeleti csoport, 17. forduló:

NAGYKŐRÖS - MAGLÓDI TC 7 - 1 (1 - 1)

Nagykőrös, jv: Vitárius G. (Kis M.)

gól: Pörge K. 2, Pesti I. 2, Perlaki Sz., Pesti D., Mohella P. ill. Mészáros T.

sárga lap: Pörge K. ill. Papellás P., Nagy A.

kiállítva: Skultéty D. (a 41. percben)

Maglódi TC: Morocz I. - Juhász D., Rissai G. (Kormány B. 54p), Fekete D. (Nagy A. 54p), Skultéty D., Mészáros T., TEINER G. (Varga D. 64p), PAPELLÁS P., Nagy D., Németh M., Slezák G.

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Hoszzú idő után végre mi szereztük meg egy mérkőzésen a vezetést. Önmagunkhoz képest egészen jól játszottunk egy jó csapat ellen, és meggyőződésem, ha nincs, egy szerintem túlságosan szigorú kiállítás, akkor ha nem is nyerünk, de egy sokkal szorosabb eredményt értünk volna el. Sajnos megzavarodtunk, és ezt kegyetlenül kihasználta ellenfelünk. A hozzáálláshoz mindenképpen gratulálok a csapatnak!

U7_2022.jpg

Partnereink